Hatsina ry

05.01.2017

N1: Runkosarjan toinen kierros käyntiin kotipeleillä

Naisten valtakunnallinen 1. divari jatkuu viikonloppuna kotipeleillä, kun naisten edustus saa vastaansa lauantaina Sheriffsit Kaarinasta ja HuKu:n Salosta. Molemmista peleistä on lupa odottaa fyysisiä ja vauhdikkaita kamppailuita.

Lauantain vieraat saapuvat Turun kupeesta Kaarinasta. Sheriffs on vajonnut syyskaudella sarjan häntäpäähän, mikä on aika yllättävää, sillä sarjassa on totuttu Sheriffien hallitsevan ylempää keskikastia. Kone on yskähdellyt hyvän aloituksen jälkeen. Vuosien saatossa tinatähtien kanssa on käyty hyviä vääntöjä ja voitto on voinut kallistua kumpaan suuntaan tahansa. Vieraat pelaavat erittäin fyysistä peliä.

Sunnuntain vieraaksi saadaan Huvinsa Kullakin Salosta, joka tunnetaan varsinaisensa hassuttelujenginä. Hyvällä fiiliksellä vuodesta toiseen pelaavat sammakkopaidat ovat olleet tasaisen varmoja suorittajia jo useamman vuoden ajan. Joukkue luottaa hyvään maalivahtipeliin ja Launiaisten pehmeisiin käsiin. Nyt joukkue on alkanut nostaa lupaavia junioreita naisten peleihin ja tiivistänyt yhteistyötä myös Lohjan salibandyn kanssa nostaakseen tyttösalibandyn tasoa Salon seudulla. Myöskin HuKun kanssa on käyty tasaisia kamppailuita viime vuosien aikana.

 

Molemmat pelit tuttuun tapaan lauantaina ja sunnuntaina klo 17:00 Sport Forumilla. Otteluiden otteluisäntänä toimii Intersport Mikkeli, josta voi hakea otteluihin vapaaliput. Tilaisuus mitä ei kannata jättää käyttämättä. Tule paikalle.

 

IMG_2069.JPG