Hatsina ry

04.01.2017

M1: Suunnaksi Sysmä!

Miesten edustusjoukkue palaa arkisen kakkosdivariaherruksensa pariin torstaina, kun suunta käy Sysmään, BB-88:n vieraaksi.

 

Viime vuosina kakkosdivarin kärkipäässä keikkuneet sysmäläiset ovat tällä kaudella valahtaneet lohkon jumbopaikalle, mutta tämän ei pidä antaa hämätä - isänniltä löytyy edelleen riveistään lohkon kärkitason osaamista Mikko Salosen (13+10) sekä Teemu Vettenrannan (10+11) muodossa. Perinteisesti Sysmässä kotijoukkueella on ollut tukenaan vahvan kotikenttäedun lisäksi fanaattinen kotiyleisö, jonka suosikkeihin Hatsina on aina lukeutunut.

 

Hatsina.net tavoitti M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusasen heti aamuaerobisten jälkeen, ja JPT19 kertoi Sysmän reissujen olleen perinteisesti haastavia. "Arkipeli asettaa aina työssäkäyville ja opiskelijoillekin omat haasteensa, eli ottelupäivän rutiineihin täytyy kiinnittää normaaliakin enemmän huomiota. Joulutauon myötä peleihin tuli pieni katko, mutta alkuviikon perusteella joukkueessa on hyvä draivi päällä ja pelinälkää tuntuu riittävän. Nostetaan oma, laadukas perustekeminen keskiöön, tehdään pienet asiat hyvin, niin hyvä tästä tulee. Sarjataulukkoa ei kannata liiaksi tuijotella, sillä perinteisesti BB venyy meitä vastaan aina parhaimpaansa, ja kaverilta löytyy ratkaisuvoimaa mikäli päästetään heidät ottelussa kuskin paikalle.", summaili Hatsinapiiskuri.

 

to 5.1.2017 klo 19.00 BB-88 - Hatsina

Liveseuranta otteluun TÄSTÄ

 

Hatsina_Vehve_01102016_102.jpg