Hatsina ry

13.12.2016

N1: Vieraita Joutsenosta - pikkujoulupeliin vapaa pääsy!

Naisten vieraspelivoittoinen syksy päättyy lauantaina starttaavaan kotipeliputkeen. Edustusjoukkue saa lauantaina 17.12. vastaansa tutun Joutsenon Katajan. Kataja kävi viime kaudella tekemässä liigassa ranskalaisen visiitin, sillä tie toi takaisin divariin kun Steelers kaatoi karsinnoissa Katajan. Nyt joukkue on hieman uusiutunut ja saanut apua NST:n kanssa solmitusta farmisopimuksesta. Myös Savitaipaleen Urheilijoiden 2.divisioonajoukkueen hävittyä pelikartalta siirtyi JoKaan muutamia divarikelpoisia pelureita.

Joutsenon kausi alkoi hieman yskähdellen mutta nyt Kataja on parantanut peliään kuin sika juoksuaan. Viime peleistä JoKa haki jo täydet 4 pistettä. Nyt tulevana viikonloppuna NST:llä ei ole peliä, joten nähtäväksi jää tuleeko sieltä apuja farmijoukkueelle.

JoKa:n maalivahtikaksikko on ollut kovassa vireessä mollivoittoisesta alkukaudesta huolimatta ja viime peleissä onnistui hyvin pisteiden valossa myös Hatsina-paidasta tuttu Henna Mälkiäinen. Mielenkiinnolla odotetaan millaista vääntöä lauantaina on luvassa.

Naisten joukkue tarjoaa otteluisäntä Rännimestareiden kanssa kovaa vauhtia lähestyvän joulun kunniaksi VAPAAN PÄÄSYN otteluun kaikille. Tervetuloa kannustamaan naiset runkosarjan avauskierroksen päätöspelin voittoon.

Hatsina - JoKa lauantaina 17.12.2016 klo 17:00 Sportforumilla

 

 

 

IMG_7270.JPG