Hatsina ry

11.12.2016

M1: Hei hei ja heikko esitys!

Miesten edustusjoukkueen miltei koko syksyn myötätuulessa seilannut pursi karahti pahemman kerran karille kotikentällä, kun SB Heinola vei pistepotin lukemin 1-5 (1-0, 0-3, 0-2). Samalla viimeisen pelinsä Hatsinapaidassa pelanneen, ja isäntien parhaana palkitun Timo Kankaanpään läksiäisottelu päättyi karvaaseen tappioon.

 

Ottelun jälkeen tavoitettu M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen ei silitellyt omiaan myötäkarvaan, vaan totesi vastustajan ansainneen voittonsa hyvällä peliesityksellä. "Kaveri oli tänään selvästi parempi, ja siitä kaikki kunnia heille. Meidän tekeminen oli koko ottelun ajan väkinäistä, ja se kuuluisa punainen lanka oli nyt pahemman kerran kadoksissa. Uhrautuvasti puolustaneen Heinolan viimeisenä lukkona oli maalipuiden välissä loistanut Heikki Gröndahl (31 torjuntaa), joka pelasi tänään todellisen unelmapelin torjuen miltei kaikki mahdolliset ja osan mahdottomistakin vedoista. Kyllä meilläkin omat hetkemme ja paikkamme oli, mutta tänään oltiin pahemman kerran lukossa, ja tällä esityksellä saatiin se mitä ansaittiin", summaili pettynyt Hatsinakäskijä.

 

JPT19 totesi joulutauon tulevan enemmän kuin tarpeeseen, ja sen aikana laitetaan työhaalarit niskaan ja palataan perusasioiden myötä omaan, laadukkaaseen tekemiseen.  

 

Ottelupöytäkirja.

 

Hatsina M1 toivottaa sidosryhmilleen urheilullista joulun odotusta ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2017. Sarjapelit jatkuvat 5.1. BB-88:n vieraana Sysmän hornankattilassa, ja kotikentälle palataan su 15.1.2017 kun vastustajaksi saadaan tämän hetkinen sarjakärki PHSB Lahdesta.

Hatsina_Vehve_01102016_108.jpg