Hatsina ry

10.12.2016

M1: Sunnuntaina vieraita Heinolasta

Miesten edustusjoukkue kohtaa salibandyn super-sunnuntain huipentavassa ottelussa SB Heinolan. Sarjan nelospaikalla vaanivat heinolalaiset ovat pelanneet alkukauden pirteästi, ja joukkueen tehot ovat levänneet pitkälti tehokaksikko Henri Silfstenin (7+15) & Roope Ketolan (14+3) harteilla.

 

Hatsina.net tavoitti puolustuksen tukipilarin Joonas Luhangon (6+3) perjantain viimeistelytreenistä, ja JL7 kertoi vastustajan kehittyneen viime kaudesta huimasti. Kyseessä on nuori, juoksuvoimainen ja pallonhallintaan pyrkivä joukkue, jonka kanssa väännettiin tiukka taisto syksyn kohtaamisessa Vierumäen hiljaisessa hallissa.

 

Joonas ennakoi Heinolan kaatuvan ehjällä koko joukkueen suorittamisella, jossa pidetään nöyästi pelisuunnitelmasta kiinni ja pysytään poissa jäähypenkiltä. Ottelu on isäntien viimeinen koitos ennen joulutaukoa, ja tästäkin syystä se pitää hoitaa kunnialla. Joulutauolla ohjelmassa on huilia ja tiukkaa treeniä, jotta jalka liikkuu keväällä lennokkaasti. Omasta joukkueestaan JL7 nostaa esille grinder-tutkaparin Esa Vänttinen (7+2) - Markus Myyryläinen (3+4), jotka aiheuttavat aggressiivisella prässillään vieraiden pakeille tukalat oltavat, eli nämä herrat tulevat varmasti tekemään tuttavuutta myös Heinolan pakiston kanssa.

 

Joonas Luhanko on Sähköpalvelu Amron Oy:n kummipelaaja.

 

Ottelu alkaa klo 18.00, liveseuranta otteluun TÄSTÄ.

Joonas_Luhanko_2.jpg