Hatsina ry

02.12.2016

M1: Liimanäppi Kiiskinen torjui vierasvoiton Ruokolahdella!

Miesten edustusjoukkue kairasi tärkeät vieraspisteet perjantai-iltana Imatran Voimalta lukemin 5-9 (3-2, 1-6, 1-1). Voiton takuumiehinä häärivät maalivahtitulokas Kalle Kiiskinen (21 torjuntaa) sekä monissa liemissä marinoitu maalinsylkijä Mikko Ikonen (2+2).

 

Ottelun jälkeen tavoitettu tehomies "Ilpi" Ikonen kommentoi ensimmäisen erän olleen vieraita todella heikkoa pelaamista, ja se oli kääntyä mikkeliläisten kohtaloksi. "Ottelun alku oli todellista tervanjuontia, ja pelasimme todella kaukana omasta hyvästä rutiinitasostamme. Pallo ei liikkunut, hävittiin kaksinkamppailuja, puolustettiin huolimattomasti, ja päästettiin vastustaja ylivoimahyökkäyksiin pallonmenetysten kautta. Varmasti kauden heikoin erä meiltä. Onneksi maalivahti Kalle Kiiskinen piti meidät pelissä mukana, ja esitti useamman paraatipelastuksen, sillä ilman KK:n panosta lukemat olisivat olleet tylymmät. Tokaan sitten parannettin ja alettiin pelata siten kuten osataan, ja tulostakin alkoi tulla. Liike parantui, oltiin aktiivisempia, voitettiin ne kaksinkamppailut ja ennenkaikkea pidettiin palloa.", summaili mailavirtuoosi ottelun kulminaatiopisteitä. Monet areenat läpikolunnut peluri kehui Ruokolahden liikuntahallin puitteita, ja totesi olosuhteiden olleen perjantai-iltana erinomaiset.

 

Hatsinan valmennusryhmään kuuluva Petteri Maisonen oli Ikosen kanssa samoilla linjoilla, ja totesi ensimmäisen erän olleen kaukana joukkueen normaalikapasiteetista, ja erälukemien 3-2 jopa mairittelevan Hatsinaa. "Maissi" kehui joukkueen hyvää kasvojenpesua toiseen erään, ja totesi toisen ja kolmannen erän otteiden olleen sitä tutumpaa, aktiivista ja pelivälinettä kontrolloivaa Hatsinaa. Kiiskisen tolppienväli-dominanssin ohella Maisonen kehaisi joukkueen tasaisen suorittamisen lisäksi erikseen puolustuksen avainhahmoja, Teemu Kärkkäistä (1+1) sekä Kalle Luhankoa (1+0) todeten herrojen pelaavan illasta toiseen erittäin korkealla tasolla.

 

Ottelupöytäkirja.

 

Mikko Ikonen on Mikkelin Keskusbaari Oy:n kummipelaaja.

 

Hatsina-M1_SB_Heinola_04102015_001.jpg