Hatsina ry

02.12.2016

M1: Illalla Imatralle!

Miesten edustusjoukkue suuntaa perjantai-iltana Imatralle, ja Ruokolahden Liikuntahallissa kohdataan Voima. Tälle kaudelle huomattavan nuorennusleikkauksen tehneet isännät ovat voittaneet tällä kaudella kotonaan ainoastaan kerran, eli vastassa on varmasti minimaaliseen vieraskoreuteen pyrkivä kotijoukkue.

 

Hatsina.net keskeytti syksyn hyökkääjäsensaation, sunnuntain ottelussa hatullisen tehoilleen Nestori Paldaniuksen (8+7) aamutoimet, ja tenttasi ennakkotietoa illan pelistä. "Syksyn cup-otteluiden perusteella vastassa on aika lailla eri porukka, mikä kohdattiin viime vuonna Imatralla. Konkariosasto on poistunut vahvuudesta, ja nuoria on tuotu tilalle ennakkoluulottomasti. Taitava ja väkkärämääinen Jerry Rautio (12+5) erottuu joukkueesta tehojen puolesta, ja hänen kanssaan pakkien on oltava tarkkana. Imatralla on perinteisesti ollut hyvin yleisöä, ja hallissa on ollut hyvä tunnelma - toivotaan että tänäänkin tupa on täynnä." summaili tehohyökkääjä.

 

NP55 ei suostunut valottamaan viikon treenien sisältöä tarkemmin, mutta hallilta kantatuneiden huhujen mukaan hyvään vireeseen päässeen tehokentällisen Karri Häkkinen - NP55 - Mikko Ikonen karvauspeliä on hienosäädetty, ja heiltä on lupa odottaa tulosta myös perjantai-ehtoona. Edellä mainittujen lisäksi syväkurkut kertovat maailman nopeimman makkaranmättäjän, Ville Valjakan, olevan hyvässä flow:ssa, joka tietää kiireisiä hetkiä Voima-pakeille.

 

pe 2.12.2016 klo 19.00 Voima - Hatsina

Liveseuranta otteluun TÄSTÄ

Hatsina_M1_TopTeam_15112015_010.jpg