Hatsina ry

01.12.2016

N1: Kilometrejä bussiin

Naisten edustus pakkaa jälleen pelikamat, lautapelit, tabletit, viltit ja muut tykötarpeet bussiin ja ottaa suunnaksi napapiirin. Lauantaina Rovanimellä luistellaan Keltakankaan parketilla, kun nousijajoukkue Santas United ottaa vieraat vastaan. Sunnuntaina suunnataan Vaasaan, joka onkin pelikartalla täysin uusi paikka.

La 3.12. klo 18:00 Santas United - Hatsina, Keltakankaan liikuntahalli, Rovaniemi

Rovaniemen porukka on aloittanut kautensa ihan mukavasti. Kasassa on jo 5 pistettä ja joukkue kävi hakemassa Turusta Sheriffsien päänahan komeasti lukemin 3-8. Pisteitä ropisi myös isonumeroisesta kotivoitosta PHSB:tä vastaan ja Pirkkalastakin joulupukin liittolaiset kävivät kairaamassa tasapelin. Viimeeksi kun naiset pelasivat Rovaniemellä samaisella parketilla kaudella 13-14, lähti Mikkeliin mukaan 2 pistettä, tosin silloin oli vastassa RSB Team. Tämän jälkeen Rovaniemen salibandyssa on tapahtunut paljon, mutta osa Unitedin pelaajalistasta näyttää hämärästi tutulta ja ennakkotietojen mukaan pisteitä ei kotikentältä luovuteta helpolla.

Otteluseuranta

 

Su 4.12. klo 17:00 SB Vaasa - Hatsina, Vaasan kauppaoppilaitos

Sunnuntaina kohdataan naisille uudessa paikassa toinen nousijajoukkue SB Vaasa. Tällä hetkellä Vaasa pitää perää sarjataulukossa, mutta sijoitus voi hämätä. Pelaajistosta löytyy vanhoja SPV:n pelureita ja mm. Norjan maajoukkueen Lena Gillberg joten taitoa kyllä joukkueesta löytyy. Vaasa otti pisteensä nimenomaan kotivoitoilla, kun ensin kaatui PHSB ja sen jälkeen Pirkat jatkoajalla. Tästäkään pelistä ei varmasti tule helppoa.

Otteluseuranta

IMG_6384.JPG