Hatsina ry

20.11.2016

N1: Voitto AFC Campuksesta!

Naiset voittivat sunnuntai-iltana hyvin mukana olleen kotiyleisön edessä sarjanelosen AFC Campuksen lukemin 7-4. Illan tähti oli kolmen maalin Silva Jääskeläinen, mutta myös Elisa Vilhusen rankkarimaali täytyy lukea illan ehdottomiin onnistumisiin.

Naiset saivat otteluun hyvän alun. Liike oli täysin eri planeetalta kuin eilisessä pelissä ja pelin paino siirtyikin heti vastustajan päätyyn. Ensimmäisessä vaihdossa saatiin jo kolme maalipaikkaa, joten pelin sisääntuloa voisi sanoa hyvittäin onnistuneeksi. Maalinteon aloitti Hanna Seppänen hienolla rystylaukauksella, joka yllätti Campuksen maalivahdin. Alkurynnistyksen jälkeen peli hieman tasaantui. Naiset onnistuivat lisäämään johtoaan kun Veera Pulkkinen tuikkasi maalinedushässäkästä pallon maaliin. Erän viimeisellä minuutilla AFC Campus kuitenkin kavensi pelin pukukoppimaalillaan.

Toisen erän alku oli vaikea. Naiset ovat kärsineet aiemmin toisen erän ongelmasta, kun peli kotipäätyä kohden ei tahdo oikein kulkea. Tällä  kaudella ongelmasta ollaan jo vähän päästy yli, mutta nyt se iski - ja pahasti iskikin. Minuutin mustassa hetkessä Campus tasoitti pelin ja paineli saman tien ohi. Takaiskuista kuitenkin selvittiin ja peli saatiin jälleen painettua vastustajan päätyyn. Maalinteossa ei kuitenkaan toisessa erässä onnistuttu.

Kolmannen erän alku oli jälleen Hatsinan hallintaa, mutta vieraat puolustivat urhoollisesti ja maalilla Anna-Maria Koskinen sai sykkiä pallon eteen oikein toden teolla. Naiset kuitenkin palkittiin hyvästä paineesta, kun Elisa Vilhunen heitti apinan selästään ja kavensi tilanteeksi 3-4. Minuutti tästä ja Silva Jääskeläinen tasoitti pelin illan ensimmäisellään. Hatsinan nousu tasoihin ajoi Campuksen ottamaan aikalisän. Aikalisä ei kuitenkaan toiminut, sillä Hatsina jatkoi painettaan ja maalitehtailuaan jälleen Jääskeläisen toimesta. Tämän jälkeen Hatsinaa rikottiin maalintekotilanteessa ja naisethan kiittivät tästä Vilhusen tyylikkäällä rangaistuslaukauksella. Campus haki vielä sinnikkäästi kavennusta ilman maalivahtia, mutta lopullinen niitti pelille oli Silvan kolmas maali viimeisellä minuutilla.

Tärkeät kaksi pistettä jäivät näin Mikkeliin ja AFC Campus lähetettiin tagas Turgu tyhjin käsin.

Ottelupöytäkirja

Elisan rankkarimaali on nähtävissä naisten Instagramissa - käy siis ottamassa @hatsinan1 seurantaan

pien.JPG