Hatsina ry

19.11.2016

N1: Pisteet jakoon

Naisten edustus sai lauantai-illan vieraat Uusikaupungista. KaPa-65 lähti otteluun raikkaalla jalalla ja veikin ensimmäisen erän lukemin 0-2. Vierasjoukkue oli lähestulkoon jokaisessa kaksinkamppailussa alkuunsa parempi, mutta erän edetessä pääsivät naisetkin peliin paremmin sisälle.

Toisessa erässä ottelun paino alkoi siirtyä kotijoukkue Hatsinalle. Erän ainoa maali nähtiin, kun ensimmäisen maalinsa naisten ottelussa tehnyt ja Hatsinan parhaana palkittu Veera Lokka pääsi yllättämään vierasjoukkueen parhaana palkitun maalivahdin Ruska Kerttulan. Maalista naiset saivat lisävirtaa ja hyvän paineen KaPa:n päätyyn ja tolppaa lähemmäksi ei maalia enää erässä päästy.

Kolmannessa erässä peli olikin jo kokonaan Hatsinan hallussa muutamia KaPan tilanteita lukuunottamatta. Kovan rummutuksen ja parin ylivoiman jälkeen Hatsinan työnteko palkittiin, kun Henna Väänänen pääsi ohjaamaan maalin edestä Veera Lokan laukauksen ohi maalivahti Kerttulan. Oli KaPa:llakin omat tilaisuutensa lisätä erässä johtoaan, mutta vedot suuntautuivat joko seinille tai sitten pysähtyivät maalivahtiin.

Jatkoajalla Hatsina yritti tehdä maalia vimmatusti, mutta maalilla Kerttula piti vieraita pystyssä. Koska maalinteossa ei enää onnistuttu, jaettiin pisteet joukkueille tasan. Ottelun loppulukemiksi kirjattiin 2-2.

Ottelupöytäkirja

Huomenna naisten ottelut jatkuvat kovassa kiidossa olevaa nousijajoukkue AFC Campusta vastaan. Campus kävi hakemassa tänään 1-5 voiton Joutsenosta ja ovatkin nyt sarjataulukossa 4 pistettä naisten edellä sijalla 4. Naisten pistepussi kaipaisi kovasti lisäpisteitä, joten nyt kaikki sunnuntaina kannustamaan naisten edustusta voittoon Ottelu tutusti kello 17:00 Sport Forumilla.

 

FullSizeRender.jpg