Hatsina ry

17.11.2016

M1: Hämeenkoski here I come!

Miesten edustusjoukkue aloittaa viikonlopun perjantai-iltana tunnelmallisessa Koskihallissa, paikallisen Dynamon vieraana. Ennakkotietoa reissusta ja joukkueen kuulumisista antaa M1:n ehdottomiin profiilipakkeihin kuuluva, samettisesta pallokosketuksestaan tunnettu Miika Pylkkänen.

 

Morjens Pyly, perjantaina suunta käy Hämeenkoskelle, ja Koskihallissa kohdataan paikallinen Dynamo. Millainen porukka vastassa + kommentit hallista?

 

Moro. Kova porukka varmasti tulee vastaan ja kotona Dynamo on pelannut tiukkoja ja vähämaalisia pelejä. Ponovollekin hävisivät vasta jatkoajalla joten varmasti joudutaan venymään parhaimpaamme, että pisteet tulee Mikkeliin. Matto Hämeenkoskella on erittäin liukas joten se vaatii aina pientä totuttelua, ja antaa kotijoukkueelle pienen etulyöntiaseman.

 

Pari kommenttia vastustajan pelaajista, mm. minkälaisia kavereita mm. Jussi Toitturi (6+3) ja Henri Nummela (2+5) ovat? Entä muita maininnan arvoisia pelaajia?

 

Aikasemmista peleistä muistelen että kaverit on taitavia pelimiehiä ja ärsyttäviä vastustajia. Ite nostasin esille vielä Jere Karjalaisen (3+3) joka on erittäin nopea, ja taitava käsistään.

 

Kuka omista pelaajista on viikon treeneissä ollut hyvässä vireessä, eli keneltä odotat hyviä otteita Koskihallin liukkaalla matolla?

 

Tässä on aivan pakko mainita Kalle "Hullu-Ilu" Luhanko (2+1). Ilu on ollu tän viikon reeneissä aivan mielettömässä tikkarissa. Verkko on heilunu niin paljon, että en olisi yllättynyt vaikka Ilu pari kihauttais perjantaina.

 

Kiitos kommenteista, ja pelionnea.

Liveseuranta otteluun.

Hatsina_M1_TopTeam_15112015_www.jpg