Hatsina ry

17.11.2016

N1: Kotituplalla jatketaan

Naisten edustusjoukkueen pelit jatkuvat viikonloppuna kahdella kotiottelulla, kun vastaan asettuvat kovassa vireessä oleva KaPa-65 Uusikaupungista ja nousijajoukkue AFC Campus Turusta.

LA 19.11.2016 klo 17:00 Hatsina - Kapa-65, Sport Forum

KaPa-65 on aloittanut kautensa erittäin vahvasti viidellä voitolla. Pisteitä on kertynyt jo 10, joka oikeuttaa ennen viikonlopun kierrosta sarjan kolmanteen sijaan. Joukkue on huhujen mukaan asettanut liigakarsinnat tavoitteekseen, joten sen suhteen ollaan ainakin hyvällä mallilla. Alkukauden ainoan tappion joukkue on kärsinyt Sheriffseille. Joukkueen maalilla pelaa varmaotteinen Ruska Kerttula, joka viimeeksi Mikkelissä nähtiin kenttäpelaajana pelaajapulan takia. KaPa:lla ja liigan TPS:llä on farmisopimus, nähtäväksi jää kuinka se vaikuttaa viikonlopun peliin. Viime kaudella kohtaamiset kääntyivät Hatsinalle 2-0.

SU 20.11.2016 klo 17:00 Hatsina - AFC Campus, Sport Forum

Turkulaiset ovat aloittaneet kautensa paremmin kuin kukaan on osannut odottaa. Joukkue nousi pelaamalla divariin ja lähtivät pitämään hauskaa ja tulostakin on tullut. Kuudesta ottelusta pisteitä on nyt kasassa seitsemän ja joukkue on ottanut koviakin päänahkoja, tuoreimpana paikalliskamppailussa kaatui Sheriffs lukemin 3-2. Campusta naiset eivät ole aiemmin kohdanneet.

 

Joukkueen kokoonpano on pelien alla hieman rikkinäinen, sillä Sara Veramo ja Milla Vesalainen ovat molemmat jalkavammojen takia poissa puolustuksesta. Myös edellisissä peleissä sormivamman saaneen Carina Caleniuksen pelaaminen on hieman epävarmaa. Joka tapauksessa luvassa on jälleen tiukkoja matseja, joita kannattaa tulla katsomaan

Naisten edustuksesta kapteeni Elisa Vilhunen ja Laura Lahtinen kävivät Aito Hitti Etelä-Savon Mika Kuhan haastateltavana. Haastattelun pääset kuulemaan TÄÄLTÄ.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN NAISET KOTIVOITTOIHIN Liput 5€ (S-etukortilla 3€)
seuran jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, lapset 10-15v. 3€
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi

IMG_6561.JPG