Hatsina ry

07.11.2016

M1: Tiistaina hirvenvasa-jahtiin Jyväskylään!

Miesten edustusjoukkueen tarina Suomen Cupissa jatkuu tiistaina, ja matka käy kohti Suomen Ateenaa, eli Jyväskylää. Paikallisella Palokan koulukeskuksella väännetään Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu Happee Steamers - Hatsina, ja ottelu alkaa poikkeuksellisen myöhään eli klo 19.45.

 

Hatsina.net tavoitti M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusasen maanantai-aamun ot-treeneistä, ja JPT19 ennakoi pelistä äärimmäisen tasaista ja tiukkaa koitosta. "Tiistaina kohtaavat kaksi laadukasta kakkosdivarijengiä, ja olosuhteetkin ovat kunnossa, eli edellytykset salibandyviihteelle ovat olemassa. Vastustaja on kohdattu parin vuoden aikana treenipelien merkeissä, ja kyllähän vastaan tulee kova nippu, jonka kruununjalokivinä tuikkivat ex-liigatähdet, maaliahne Lasse Riitesuo sekä monipuolinen ja äärimmäisen taitava Jarno Hirvonen. Varsinkin Hirvonen vaikutti syksyllä olevan kovassa tikissä, eli tarkkana pitää maestron kanssa olla", hehkutteli Tiusanen tulevaa koitosta.

 

Hatsina-piiskuri on äärimmäisen tyytyväinen Suomen Cupin tuomiin lisäpeleihin, ja toteaakin Cupin antavan mukavasti lisävirtaa harmaaseen syyskauteen. "Cupista ollaan saatu se mitä haettiinkin, eli uusia vastustajia sekä tiukkoja pelejä. Lisäksi tämä on meille hyvää oppia siitä, että vain tulos merkitsee, sillä normaalistihan kerrasta-poikki pelejä pelataan vaan keväisin".

 

Hatsinan kokoonpanotilanne ottelun alla on hieman auki, sillä Etelä-Savoa piinaava flunssa-aalto on verottanut myös Hatsinan rosteria. Laaja materiaali takaa kuitenkin sen, että kasaan raavitaan kilpailukykyinen nippu, jolla lähdetään laittamaan kapuloita nimivahvan Steamersin rattaisiin.

 

Happee Steamers - Hatsina klo 19.45, Palokan koulukeskus

Liveseuranta.

Hatsina_Vehve_01102016_11004.jpg