Hatsina ry

31.10.2016

N1: Viikonloppuna tiedossa tiukat pelit

Naisten edustus matkustaa viikonloppuna Sipooseen ja Vantaalle taistelemaan sarjapisteistä kahden sarjan ennakkosuosikin kanssa.

Lauantai 5.11. ÅIF - Hatsina klo 18:00, Sipoon Areena

Lauantaina 5.11.2016 naiset kohtaavat Sipoossa ÅIF:n, jota on veikkailtu yhdeksi sarjan kärkipään porukaksi kaikissa ennakoissa. ÅIF on ollut jo monena vuotena naisten 1. divarin kärkikahinoissa ja viime keväänä ÅIF pisti Happeen todella tiukille liigakarsinnoissa. ÅIF on aloittanut kautensa jälleen hyvin ja onkin nyt sijalla 2, tosin sunnuntain vierasottelussa Lahdessa kone hieman yskähteli ja PHSB nappasi pisteet sipoolaisten nenän edestä. Nämä menetetyt kaksi pistettä saattavat nousta isoonkin rooliin keväällä liigakarsintapaikkoja jaettaessa. ÅIF sai paluumuuttajana maalinsuulleen Crackersissa viime kaudella pelanneen Laura Karppisen, mutta farmisopimusta SB-Pron kanssa ei saatu täksi kaudeksi muodostettua. Joukkueesta osa pelaa myös A-tyttöjen SM-sarjaa, joten käykö koko kauden kuormitus raskaaksi?

Hatsinan ja ÅIF:n ottelut ovat aina olleet tiukkoja ja fyysysiä, joten kovaa vääntöä lienee lauantainakin luvassa.

Liveseuranta TÄSTÄ

 

Sunnuntai 6.11. SB Vantaa - Hatsina klo 15:00, Myyrmäen urheilutalo Vantaa

Vantaa on ollut aina vaikea vastus naisille ja syystä tai toisesta naisten peliotteet ovat olleet alavireiset vantaalaisia vastaan. Viime kaudella Vantaa jyräsi molemmissa kohtaamisissa suurinumeroisesti naisten yli. Tänä syksynä joukkue on marssinut voitosta voittoon ja saanut hieman paremman startin kaudelleen kuin viime vuonna, jolloin joukkue poti jonkinsortin liigakrapulaa. Vantaa kuitenkin korjasi kevätkaudella kurssiaan ollen koko kevätkauden kovin joukkue. Vantaa vahvistui täksi kaudeksi paluumuuttaja Tsekin mestari Riitta Lankisella mutta joukkueessa ovat myös edelleen sarjan kovin kolmikko Rautanen - Karling - Haapasalmi jotka heittelevät pikkunättiä keskenään ja tarpeen tullen ohjaavat vaikka ilmasta pallon maaliin.

Liveseuranta TÄSTÄ

IMG_6462.JPG