Hatsina ry

23.10.2016

N1: Kahden pisteen viikonloppu - voitto kotiavauksesta!

Naisten edustuksella oli erikoinen viikonloppu, kun ensin lauantaina matkattiin Tampereelle vieraspeliin ja sunnuntaina korkattiin kotipelit.

Pirkat - Hatsina 8-6 (3-2, 2-2, 3-2)

Eilen lauantaina pelattiin Pirkkalassa ja reissusta ei lisäpisteitä saatu. Parkettialustaan totuttautuminen ja pallon pomppiminen tuottivat hankaluuksia peliin. Pirkat olivat lähteneet kotiotteluunsa erittäin raikkaalla jalalla ja ottivat tilan nopeasti pois Hatsinan pelaajilta. Hallilta sunnuntain pelin jälkeen tavoitetut Henna Väänänen, Silva Jääskeläinen ja Jenni Miettinen kertoilivat lauantain pelistä seuraavaa: "Hyökkäyspäässä vetopaikoille ei meinattu päästä vaikka peli pyörimään saatiinkin. Tuntui että pelaajat olivat heti iholla ottamassa tilan pois ja he pelasivat erittäin nopeaa peliä. Joukkueella ei ollut tuuria matkassa ja kotijoukkueella sen sijaan tuntui onnistuvan kaikki."

Ottelupöytäkirja

Hatsina - PHSB 8-6 (4-1, 4-3, 0-2)

Sunnuntaina kotiavaus oli maalijuhla Ensimmäiseset kaksi erää näyttivät  siltä, että PHSB ei kestä naisten kyydissä. Pallollinen peli oli hyvää ja maaleja mätettiin melkoisella tahdilla. Kolmannessa erässä PHSB lisäsi painetta ja nosti karvauksen päätylankkuun saakka, joka aiheutti kotijoukkueelle pieniä ongelmia. Pallon kanssa vähän sählättiin, joista PHSB iskikin molemmat päätöserän maalinsa. Koko ottelu oli aika fyysinen ja rikkonainen, paljon nähtiin kovaa kontaktia joista muutamat näyttivät vähän vaaralliseltakin, mutta onneksi loukkaantumisilta vältyttiin

Ottelun parhaana palkittiin Henna Väänänen (2+0), joka teki jälleen järjettömän määrän töitä kentällä. Mainitsemisen arvoista on myös Milla Vesalaisen ensimmäinen naisten sarjassa tehty maali - ja komea maali olikin. Myös Veera Pulkkisen hattutemppu oli kova juttu.

Ottelupöytäkirja

 

IMG_6555.JPG