Hatsina ry

22.10.2016

M1: Etelä-Savon salibandyherruus pysyy Mikkelissä!

Miesten edustusjoukkue nitisti paikallisvastustajansa Top Teamin lauantai-illan taistossa lukemin 10-6 (5-1,2-3, 3-2) ja säilytti maakunnan salibandyherruuden Mikkelissä.

 

Isännät eivät missään vaiheessa joutuneet venymään parhaimpaansa, ja mainion ensimmäisen erän jälkeen jalka nousi kaasulta pois, ja Toppi päästettiin ihan suotta peliin mukaan. Vieraat kipusivatkin parhaimmillaan maalin päähän, mutta isäntien aikalisä toimi ja valmennustrio Jari-Pekka Tiusanen (1+0), Vesa Valjakka, Jari Vilen sai heräteltyä mustanutut horroksesta peliin mukaan.

 

Lopulta isännät kruisailivat mukavaan voittoon, vaikka peliesitys jätti tänään paljon toivomisen varaa. Ottelun jälkeen tavoitettu Hatsinan pelaajavalmentaja JP Tiusanen ei ollut alkuunkaan tyytyväinen omiensa otteisiin, vaan totesi joukkueen pystyvän huomattavasti parempaan mitä lauantai-ehtoona nähtiin. "Positiivista tässä on se, että voitettiin vaatimattomallakin esityksellä, mutta kyllä me tästä skarpataan, ja joka ukko pystyy huomattavasti parempaan mitä tänään kotiyleisölle tarjottiin."

 

Ainoa pelaaja, joka sai mr T:lta puhtaat paperit, oli alituiseen Topin kiusana häärinyt väsymätön voimahyökkääjä Esa Vänttinen, joka tehoili itselleen parhaan pelaajan palkintoon oikeuttaneet neljä maalia ja yhden syötön. "Vänällä" oli tänään paikkoja useampaankin kihautukseen, eli onnistumisia jäi myös tuleviin taistoihin.

 

Ottelupöytäkirja.

Hatsina_Vehve_01102016_111005.jpg