Hatsina ry

20.10.2016

M1: Paikallispeli Toppia vastaan lauantaina!

Miesten edustusjoukkue kohtaa lauantai-iltana Etelä-Savon derbyssä rakkaan monivuotisen kiistakumppaninsa Top Teamin Savonlinnasta. Isännät ovat viime vuosina olleet paikallisväännöissä niskan päällä, mutta konkaripelaajiensa mukana nousevaa ja kaatuvaa Toppia ei parane yhtään aliarvioida, sillä parhaimmillaan rosterista löytyy edelleen yksilötasolla hurjasti rutiinia ja ratkaisuvoimaa.

 

Hatsina.net tavoitti Hatsina-piiskuri Jari-Pekka Tiusasen torstai-illan treeneistä, ja JPT19 suhtautui optimistisesti lauantain taistoon. Mr T alleviivasi pelikurin ja ehjän esityksen merkitystä, mutta totesi samaan hengenvetoon että vastustajaa ei passaa yhtään aliarvioida. "Jos pelataan siten kuin osataan, ja ollaan lauantai-saunassa löylynheittäjän paikalla, niin meillä ei ole mitään hätää. Ehjällä esityksellä pistepotti lunastetaan varmasti, ja sitä lähdetään hakemaan.", summasi Tiusanen.

 

Omista pelaajistaan JPT19 kehaisi vahvaa alkukautta pelaavaa paluumuuttaja-pakkia, Teemu Kärkkäistä sekä Hatsina-talismani Karri Häkkistä. "Käry suorittaa illasta toiseen korkealla tasolla, ja Häkkinen on perinteisesti onnistunut Toppia vastaan mainiosti. Nuoriso-osastosta Markus Myyryläinen on viime aikoina ollut huimassa liidossa, ja nyt maalintekovastuuta tasaamaan saadaan kokenut maalinsylkijä Mikko Ikonen

 

"Mamu" kantoi joukkuetta viikonloppuna pariin otteeseen reppuselässään, mutta nyt "Iksa" tasannee viimeistely-taakkaa nuoren miehen leveiltä harteilta" pohdiskeli harvinaisen puheliaalla tuulella ollut Hatsinakäskijä.

 

la 22.10.2016 klo 18.00 Hatsina - Top Team, Sport Forumilla

liveseuranta.

 

 

Hatsina_Vehve_01102016_108.jpg