Hatsina ry

17.10.2016

N1: Lauantaina Pirkkalaan, sunnuntaina kotiavaus!

Naisten edustuksen 1.divisioonan runkosarjan ottelut jatkuvat ensi viikonloppuna. Lauantaina naiset matkaavat Pirkkalaan Pirkkojen vieraiksi, ja sunnuntaina kotiavauksessa vastassa on kertaalleen jo harjoitusottelussa kohdattu PHSB.

La 22.10.2016 klo 16:00 Pirkat - Hatsina, Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Pirkat säilytti viime kauden päätteeksi sarjapaikkansa puhtaasti pelaamalla. Pisteet joukkueiden kesken jaettiin tasan, kun molemmat voittivat kotiottelunsa keskinäisissä kohtaamisissaan. Tällä kaudella Pirkat lähtevät hakemaan enemmän tasaisuutta peliotteisiinsa ja tavoittelevat sijoitusta neljän parhaan joukossa, ja muutaman vuoden sisälle on tavoitteeksi asetettu liigakin. Pirkkojen avausottelussa KaPa-65 veti pidemmän korren tuloksellisesti, mutta AFC Campusta joukkue pöllytti suurinumeroisesti. Molemmat joukkueet ajavat nuoria lahjakkaita junioreitaan sisään naisten peleihin ja hyökkäävät innolla, joten odotettavissa lienee kovaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Otteluseuranta

 

Su 23.10.2016 klo 17:00 Hatsina - PHSB, Sport Forum

Sunnuntaina on sitten vuorossa kauan odotettu naisten kotiavaus. PHSB on tämän kauden nousijajoukkue, joka sai sarjapaikkansa Crackersin luovuttua sarjapaikastaan. Joukkue pelasi viime kaudella itsensä divarikarsintoihin ja peli näytti hyvältä jo harjoitusottelussa Mikkelissä jossa tulos oli 4-4. Avausvoittoa ei joukkue vielä ensimmäisissä peleissään saanut kuitenkaan metsästettyä. KaPa-65 haki pisteet Lahdesta lukemin 3-6 ja PHSB puolestaan jakoi pistepotin Turussa AFC Campuksen kanssa. Joukkue on mielenkiintoinen yhdistelmä kokemusta ja nuoria lahjakkuuksia, sillä joukkueesta löytyy aimo annos divarikokemusta jo Sbandyn ajoilta ja uusia pelaajia joukkue on haalinut Lahden ympäristön alemmilla sarjatasoilla pelaavista joukkueista. Joukkueessa pelaavat myös Hatsinapaidasta tutut Sonja Nivamo ja Johanna Salovaara, joista Jossu on päässyt avaamaan jo maalitilinsäkin.

Ottelu alkaa sunnuntaina klo 17:00. Tervetuloa

Pääsylippujen hinnat:
Liput 5€ (S-etukortilla 3€)
seuran jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, lapset 10-15v. 3€
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi

Kausikortti 25€ (11 kotiottelua) myydään ensimmäisissä kotiotteluissa. Kortti EI KÄY miesten edustusjoukkueen sarjapeleihin eikä Suomen Cup -peleihin.

Seuran pelaaja- ja toimihenkilöjäsenille vapaa pääsy otteluihin, jäsenkortti esitettävä lipunmyynnissä

HUOM Emme hyväksy liikuntaseteleitä ym. etuseteleitä maksuvälineenä

 

IMG_6384.JPG