Hatsina ry

16.10.2016

TC: Juukasta saaliina piste

C-tyttöjen matka kauden avausturnaukseen Juukaan starttasi lauantaina 15.10. klo 6:30. Matkaan saatiin kaikki 10 kenttäpelaajaa ja maalivahti, eli pieni mutta iskukykyinen joukkio.

Hatsina - Coach Team 5-5 (1-1, 2-3, 2-1)

Peliin saatiin hyvä startti ja ryminä jatkui koko pelin ajan. Pallonhallinta saatiin Hatsinalle ja sen myötä joukkueelle siunaantui paljon maalipaikkoja. Vastustajan kova maalineduspeli tuotti Hatsinalle hieman vaikeuksia. Coach Team meni johtoon, mutta Sofia Siitari (2+0)toi Hatsinan tasoihin ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä sama meno jatkui, ensin Eevi Lokka (1+2) vei tytöt 1-2 johtoon, jonka jälkeen Minttu Lokka (2+0) lisäsi johdon jo 1-4:ään kahdella peräkkäisellä maalillaan. Erän lopulla vielä kotijoukkue kavensi peliä. Kolmannessa erässä kontrolli oli edelleen Hatsinalla, mutta vastustaja kiri tahtia ja nousi jo 4-5 johtoon petollisilla hyökkäyksillään. Onneksi viimeisellä sekunnilla Sofia Siitari toi tytöt jälleen tasoihin pelin toisella maalillaan ja näin pistesaldo saatiin avattua. Pelistä jäi sopiva kiukku päälle seuraavaan peliin, jonka vastustajan tiedettiin olevan pallolla taitavampi porukka.

Hatsina - FB Factor 5-7 (2-2, 0-3, 3-2)

Peli lähti käyntiin tasaisissa merkeissä. Maaleja tehtiin vuorotahtiin ja erätauolle mentiin lukemissa 2-2. Hatsinan maaleista ensimmäisessä erässä vastasivat jälleen kaksikko Minttu Lokka (2+1) ja Eevi Lokka (2+0). Toinen erä oli tytöiltä hyvää taistelua, mutta siitä huolimatta FB Factor iski erän loppupuolella kolme maalia ja viimeiseen erään lähdettiinkin takamatkalta. Kolmannessa erässä Factorin maaliputki jatkui vielä yhdellä, kunnes Eevi Lokka kavensi pelin ensin 3-6 ja sen jälkeen Tinka Larno(1+1) edelleen tilanteeksi 4-6. Vielä puoli minuuttia ennen loppua Minttu Lokka kavensi tilanteeksi 5-6, mutta Factor niittasi heti perään loppulukemiksi 5-7. 

Kokonaisuutena päivä oli hieno, tyttöjen kehitys pallollisessa pelissä näkyi selvästi. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta.

(toim. huom. Mikäli tilastoissa on virheitä/puutteita, syytetään bussissa kirjoitettujen muistiinpanojen epäselvyyttä :)

IMG_6503.JPG