Hatsina ry

14.10.2016

M1: Linja-autossa on aina tunnelmaa!

Miesten edustusjoukkue matkustaa viikonloppuna pitkän kaavan mukaan, kun lauantaina pelataan Suomen Cupin 4. kierrosta Oulussa, ja sunnuntaina suunnataan PHSB:n vieraaksi Lahteen.

 

Lauantain vastustajasta, Merikoski SBT:sta ei juuri ole ennakkotietoja, sillä poromiesten tietotoimisto ei toimittanut scouttausraporttia ajallaan. Hatsina sai esimakua Pohjois-Pohjanmaalaisesta huumorista heti kättelyssä, sillä ottelu alkaa klo 12.00 paikallista aikaa, ja matkaan lähdetään poikkeuksellisesti jo perjantai-iltapäivänä. Takavuosina divarissakin piipahtaneet isännät ovat viime aikoina tehtailleet maaleja ihan urakalla, ja yleensä sijoitus on ollut kakkosen kärkikastissa. Vastassa on siis vaarallinen kotijoukkue, ja tokihan matkustaminen ja mielenkiintoinen peli-ajankohta asettavat haasteita Hatsinalle.

Liveseuranta la 15.10.2016 klo 12.00 Merikoski SBT - Hatsina

 

Oulun reissulta kotiudutaan lauantai-iltana, ja sunnuntaina suunnataankin Lahteen jossa kohdataan lohkon ennakkosuosikki PHSB. Viime kaudella voitot menivät tasan, sillä molemmat voittivat vieraissa. Vastassa lienee kovassa fyysisessä tikissä oleva, paljon yksilötaitoa ja ratkaisuvoimaa omaava vastustaja. Ottelusta ennakoidaan viime kauden tapaan tiukkaa ja intensiivistä vääntöä, eli katsojille tarjotaan viihdettä koko rahalla.

Liveseuranta su 16.10.2016 klo 15.00 PHSB - Hatsina

 

Toolbagin pakkauspuuhista ja matkaeväiden teosta tavoitettu Hatsinan pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen kommentoi viikonlopun toimivan hyvänä testinä joukoilleen. "Nyt saadaan kaksi tiukkaa peliä miltei vuorokauden sisään, ja päästään totuttelemaan matkustamiseenkin heti alkukaudesta. Vastassa on kaksi kovaa porukkaa, ja emme varmasti pääse hallitsemaan peliä ja pelivälinettä mielin määrin kuten aiemmissa otteluissa. Reissuun lähdetään isolla rosterilla, ja cupin jatkopaikka sekä vierasvoitto Suomen Chicagosta ovat otettavissa. Se vaatii venymistä ja ehjää esitystä joukkue- sekä yksilötasolla, ja sen eteen lähdetään tekemään duunia." Yksilötasolla JPT19 nostaa esille nousujohteisesti viikon treeneissä esiintyneen Nestori Paldaniuksen. "Nepa" on ollut hyvässä vireessä, ja ruutu on noilla esityksillä suurenemaan päin, lopetteli eväsleipien tekoon fokuksen siirtänyt Tiusanen.

 

Hatsina_Vehve_01102016_01104.jpg