Hatsina ry

10.10.2016

C1-pojat: Viikonlopun saldona niukka yhden maalin tappio!

Hatsinan C1-pojat kohtasivat lauantaina kotikentällä SB Vaasan ja ottelu osoittautui varsin tasaväkiseksi väännöksi joukkueiden kesken, josta kuitenkin SB Vaasa vei pidemmän korren ottelun viimeisillä minuuteilla.

Hatsina – SB Vaasa 6-7 (2-1, 2-4, 2-2)

Ensimmäinen erä lähti vauhdikkaasti käyntiin ja vierasjoukkue pääsi yllättämään kotijoukkueen, kun ottelua oli pelattu reilut kaksi minuuttia. Hatsina ei tästä lannistunut, vaan tasoitti tilanteen minuutti myöhemmin ja melkein heti perään soi SB Vaasan verkossa Hatsinan toinen maali. Ensimmäisen erän loppuun molemmille joukkueille kirjattiin kaksi jäähyä, mutta kumpikaan joukkueista ei onnistunut hyödyntämään ylivoimaansa ja erätauolle lähdettiin kotijoukkueen niukassa 2-1 johtoasemassa.

Toisen erän alkuun Hatsina yllätti SB Vaasan kolmannella maalillaan, josta vierasjoukkue ei kuitenkaan hätkähtänyt. SB Vaasa karvasi kovaa ja korkealta, onnistuen tuomaan tilanteen pian tasoihin. Tuomareiden vihellettyä Hatsinalle rangaistuksen, muuttui ottelun tulosasettelu vierasjoukkueen johtoasemaan ylivoimalla ja kotijoukkue joutuikin takaa-ajajan rooliin. SB Vaasa onnistui maalin teossa pian uudestaan ja vierasjoukkue karkasi jo kahden maalin johtoon. Hatsina onnistui kuitenkin pääsemään toisessa erässä vielä maalin päähän ja toinen erä päättyi jännittävissä lukemissa 4-5.

Kolmannen erän alussa Hatsina onnistui tuomaan tilanteen tasoihin, mutta ei aikaakaan kun SB Vaasa oli jälleen yhden maalin kotijoukkuetta edellä. Hatsina pääsi vielä tasoihin, mutta vajaa kaksi minuuttia ennen ottelun varsinaisen peliajan päättymistä SB Vaasa pääsi yllättämään kotijoukkueen ja vaikka tasoitusta haettiin erän loppuun ankarasti, ei yritys kuitenkaan onnistunut. Näin ollen SB Vaasa vei Mikkelistä mukanaan täydet kaksi pistettä.

Ottelun tulospalveluun pääset tästä.

Joukkuekuva_2016-2017.jpg