Hatsina ry

09.10.2016

N1: Niukka tappio sarja-avauksesta

Sheriffs oli lauantai-illan väännössä hitusen parempi lukemin 5-4 (0-2, 2-1, 3-1). Ottelupöytäkirja luettavissa tästä.

Bussista puhelimella tavoitettu pelaajavalmentaja Carina Calenius kertoo pelin ja joukkueen ilmeen olleen loppuun saakka hyvän. Sheriffit tiedettiin ennakkoon hyvin fyysiseksi joukkueeksi ja fyysinen peli olikin. Alku oli erittäin hyvä joukkueelle, mentiin 0-2 johtoon Salla Munukan ja Henna Väänäsen maaleilla, mutta sitten Sheriffitkin alkoivat päästä peliin mukaan. 

Usko omaan tekemiseen ei kuitenkaan loppunut, vaan vaikeiden vaiheiden jälkeen Hatsina pääsi jälleen peliin mukaan. Suurin osa Sheriffien maaleista tuli Hatsinan virheistä. Pelin oltua tasan Sheriffit pääsivät erän loppuhetkillä sutimaan pallon aivan maalin edestä verkkoon ja siirtyivät pelissä 5-4 johtoon.  Oli Hatsinalla paikkoja tasoittaa maali parilla Hanna Seppäsen läpiajolla ja Silva Jääskeläinen veti tolppaankin, mutta palloa ei vaan saatu sisään. Tasoitusta haettiin vielä ilman maalivahtiakin, mutta tällä kertaa kotijoukkue oli maalin verran parempi.

CC:n mielestä tasapeli olisi ansaittu ja siihen olisi ollut mahdollisuus, ja siksi viimeinen maali jäikin harmittamaan. Kova joukkue oli vastassa ja nuorennusleikkauksen läpikäynyt joukkue vastasi hyvin valmennuksen huutoon. Ilonaiheita valmennukselle toivat erityisesti joukkueen asenne, se oli lauantaina kohdallaan Myös Kaisla Hasasen ensimmäinen maali naisten peleissä oli tosi hieno, ja koko joukkueen onnistuminen ja venyminen oli lauantaina myös hyvä. Harmi että 3. erässä kaveri porskutti ohi Hatsinan virheiden ansiosta, mutta tämä kasvattaa ja antaa sunnuntaille varmasti lisäpotkua.

Tänään naisilla on uusi mahdollisuus Salossa avata pistetili. Ottelu alkaa klo 15 ja sitä voi jälleen seurata tulospalvelusta TÄSTÄ LINKISTÄ.

IMG_6461.JPG