Hatsina ry

06.10.2016

N1: Kauden startti nyt viikonloppuna!

Naisten edustus starttaa viime vuoden tapaan kautensa Sheriffsien ja HuKun vieraana.

Lauantaina 8.10. klo 17:00 pelataan Sheriffs - Hatsina Turun SB Areenalla. Sheriffit ovat menettäneet kesän aikana muutamia pelaajiaan sarjaporrasta ylemmäs TPS:n riveihin, mutta muuta tietoa ei joukkueen nykytilanteesta juurikaan ole. Pääkallo.fi ennakon mukaan joukkue hakee nousua takaisin Salibandyliigaan, joten liekö joukkueella on heittää pari ässää hihastaan. Tinanapeilla on erittäin kova maalivahtikaksikko, joten siihen pelin ei ainakaan pitäisi kaatua.

Liveseuranta

Sunnuntaina 9.10.2016 vieraillaan sarjan komeimmassa hallissa, kun klo 15:00 pyörähtää pallo Salohallin parketille. Viimeksi kun siellä on vierailtu, tuijoteltiin hallin kirkkaita valoja ja isoja lasi-ikkunoita, mutta viime kaudella Hatsina osottautui HuKulle ylitsepääsemättömäksi vastustajaksi. HuKu pelaa pilke silmäkulmassa ja nyt leveyttä rosteriin on saatu LoSB -yhteistyöllä. HuKu:sta löytyy yksi sarjan kovimmista pistenikkareista ja ehkä koko sarjan pehmeimmistä käsistä, vuodesta toiseen kovia tehoja paukuttava Emma Launiainen.

Liveseuranta

Naiset pääsevät matkaan melkein koko rosterilla, poissa ovat näillä näkymin vain B-tyttöjen peleissä oleva Veera Lokka. Polvensa tiistain treeneissä loukanneen Sara Veramon kunto on vielä kysymysmerkki viikonloppua ajatellen.

N1.jpg