Hatsina ry

03.10.2016

C1-pojat: Josba näytti Hatsinalle kaapin paikan

Josba – Hatsina 12-5 (1-0, 5-3, 6-2)

Hatsina ja Josba kohtasivat lauantaina 1.10.2016 C1-poikien valtakunnallisen 1.divisioonan ottelussa Joensuussa. Edellisestä joukkueiden välisestä kohtaamisesta oli kerennyt kulua jo puolitoista vuotta.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä. Josba pääsi kuitenkin yllättämään Hatsinan kymmenen sekuntia ennen erän päättymistä ja erätauolle lähdettiin kotijoukkueen yhden maalin johtoasemasta 1-0.

Toisen erän alkuvaiheessa Hatsina sai pelin juonesta hetkeksi kiinni onnistuen tuomaan tilanteen vielä tasoihin, mutta Josba pääsi pian ylivoimalla rankaisemaan mikkeliläisjoukkuetta, jonka jälkeen Josba nakutteli Hatsinan verkkoon vielä kolme maalia lisää vajaassa kahdessa minuutissa. Valmennus herätteli Hatsinaa aikalisällä ja toisen erän lopussa Hatsina onnistui kaventamaan alivoimalla tilanteen 6-3.

Viimeinen erä oli Josban hallintaa. Joensuun joukkue onnistui maalinteossa kuudesti ja Hatsina kahdesti. Viime kaudella SM-sarjassa pelannut Josba näytti lopulta Hatsinalle kaapin paikan ja oli ottelussa selkeästi etevämpi lukemin 12-5.

Ottelun tulospalveluun pääset tästä.

Joukkuekuva_2016-2017.jpg