Hatsina ry

02.10.2016

AT: Kolmen pisteen lauantai

Hatsinan A-tytöillä oli lauantaina 1.10. kahden pelin päivä Lammilla. Valtakunnallisessa 1.divisioonassa pelaava A-tyttöjen joukkue koostuu pääasiassa B-tytöistä ja naisten edustusjoukkueen A-ikäisistä pelaajista. Joukkue oli nyt ensimmäistä kertaa koossa, sillä joukkue ei harjoittele yhdessä.

Ensimmäisessä ottelussa Sipoon ÅIF II -joukkuetta vastaan paukutettiin taululle tylyt lukemat 13-1 (4-0, 4-1, 5-0) ja peli laittiin 12 maalin eron turvin poikki jo ennen täyttä aikaa (ajassa 41.26). Peli aloitettiin hyvin ja Hatsina pääsi heti hallitsemaan pallollista peliä. Toiseen erään vastustajankin jalat alkoivat toimia, mutta peli eteni edelleen Hatsinan komennossa. Kolmannessa erässä pelin painopiste oli täysin vastustajan päädyssä ja Hatsina olikin selvästi parempi läpi ottelun. Pisteet jakautuivat laajasti koko joukkueen pelaajistolle, mutta tehokkaimpina häärivät kapteeni Hanna Seppänen (2+2) ja Alisa Pöyry (5+0).

Toinen ottelu Jyväskylän O2JKL vastaan oli selvästi vauhdikkaampi ja vastustaja tiedettiin ennakolta kovemmaksi kuin avausottelussa. Hatsina sai hyvän startin peliin vastustajan jäädessä täysin telineisiin. Peliä oli pelattu kolmisen minuuttia kun Kaisla Hasanen (1+0) ja Jonna Saalasti (1+0) veivät Hatsinan 2-0 johtoon. Peli tasaantui hurjan alun jälkeen ja toisessa erässä vastustaja olikin aktiivisempi. O2 kavensi pelin tilaneeseen 2-2. Kolmas erä oli kovaa taistelua kapteeni Seppäsen vietyä tytöt jälleen johtoon. Vastustaja haki tasoitusta ilman maalivahtia ja onnistuikin saamaan pallon maalissa hyvin esiintyneen Miia Maarasen selän taakse kun pelikellossa oli vain 13 sekuntia jäljellä. Pelin lopputulos siis tasan 3-3 (2-0, 0-2, 1-1).

IMG_6431.JPG