Hatsina ry

29.09.2016

M1: CUP-huumaa lauantaina kotikentällä!

Miesten edustusjoukkue aloittaa kotipeliensä saagan lauantaina, kun Suomen Cupin kolmannella kierroksella kohdataan Vehmersalmen Vesan reservijoukkue, eli tuttavallisemmin VehVe X.

 

Hatsina lähetti scouttinsa ottamaan selvää ennestään vieraasta vastuksesta, ja muistioihin sekä videolle tallentui runsaasti faktaa tulevasta vastuksesta. Pääpointit olivat mm. että joukkue on koostumukseltaan hyvin nuori, valtaosa pelaajista on syntynyt vuosina 1992-1997. Tämän lisäksi miltei kaikilla pelaajilla on enemmän tai vähemmän kakkosdivarikokemusta VehVen riveistä. Männäkaudella joukkue viihtyi kolmosdivarilohkonsa kärkikahinoissa, ja lopullinen sijoitus oli kunniakas neljäs sija.

 

Loppuviikon aamu-aerobiselta tavoitettu Hatsinan pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen kommentoi joukkojensa olevan valmiina lauantain taistoon, ja peliä odotetaan isäntien leirissä innolla. Viime viikolla Heinolassa jyränneet kokenut, maagisen 500 Hatsinapisteen merkkipaalun ylittänyt, maalinsylkijä Mikko Ikonen sekä pakkikaartin jääkaappi-pakastinyhdistelmän kokoinen paluumuuttaja Teemu Kärkkäinen aloittivat kauden todella pirteästi, ja herrojen edesottamuksia kannattaa seurata myös lauantai-ehtoona kotimatolla.

 

la 1.10.2016 klo 18.30 Hatsina - VehVe X

Liveseuranta.

HUOM Kausikorteilla ei vapaata pääsyä Suomen Cupin otteluihin

miehet_ottelujuliste_vehve.jpg