Hatsina ry

22.09.2016

M1: Kausi käyntiin vierasvoitolla!

Miesten edustusjoukkue avasi kakkosdivarikauden voitokkaasti, kun torstai-iltana SB Heinola kaatui niukasti lukemin 7-8 (2-3, 3-2, 2-3).

 

Pelin jälkeen bussista tavoitettu Hatsinapiiskuri Jari-Pekka Tiusanen ei ollut tyytyväinen omiensa esitykseen, ja totesi joukkueen pystyvän huomattavasti parempaan. "Vierumäki on aika nihkeä paikka pelata, sillä alusta on normimattoon ja jopa parkettiin verrattuna erikoinen. Lisäksi ottelutapahtumasta puuttuvat kuulutukset ja musiikki, eli pelifiilikseen pääsy on haastavaa" kommentoi Hatsina-piiskuri olosuhteita.

 

Positiivisiksi asioiksi JPT19 listasi sen, että sarja saatiin käyntiin voitokkaasti, ja että voitto kairattiin vaatimattomallakin esityksellä, lukuisista runkopelaajien poissaoloista huolimatta. Yksilötasolla esille nousevat tehomiehet, eli kuusi maalia namutellut Mikko Ikonen sekä adjutantit Niko Tegelberg (0+2) sekä Karri Häkkinen (0+3). Samalla MI47 ylitti maagisen 500 tehopisteen rajan Hatsinassa. Konkariosaston lisäksi puolustaja Teemu Kärkkäinen vietti kahden maalin iltaa.

 

Aina positiivinen Coach T päätti haastattelun toteamalla leikkisästi, että tältä reissulta puhtaat paperit annetaan ainoastaan huollolle sekä bussikuskille - tästä on helppo parantaa.

 

Ottelupöytäkirja.

 

Hatsinan ottelut jatkuvat Suomen Cupin muodossa la 1.10.2016 klo 18.30, kun kotikentällä kohdataan VehVe X.

Hatsina-M1_SB_Heinola_04102015_Joonas_Tege.jpg