Hatsina ry

20.09.2016

M1: Sarjapelit käyntiin Vierumäellä!

Miesten edustusjoukkue aloittaa sarjaottelunsa tänä vuonna poikkeuksellisen aikaisessa vaiheessa, kun torstaina matkataan Vierumäelle SB Heinolan vieraaksi.

 

Hatsinan scouttausverkosto ei liiemmin pystynyt onkimaan ennakkotietoa torstai-ehtoon vastustajasta, mutta siirtomarkkinoiden perusteella muutama viime kauden nimimiehistä on vaihtanut maisemaa. Heinola oli viime kaudella nuori ja urheilullinen joukkue, ja samoihin vahvuuksiin nojattaneen myös alkavalla kaudella.

 

Hatsinan pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen tavoitettiin tiistai-illan punttitreenistä, ja JPT19 kertoili joukkojensa olevan valmiina, ja sarja-avausta odotetaan jo vesi kielellä. Näillä näkymin torstaina tulikasteensa kivikovassa kakkosessa saavat kesän harjoitusringin kautta paikkansa lunastanut monipuolinen junnuhyökkääjä Aapo Salmela, sekä jo aiemmin monissa liemissä marinoitu pakkiosaston paluumuuttaja Teemu Kärkkäinen.

 

"Heinolaa vastaan väännettiin viime vuonna kaksi tasaista matsia, ja samalla linjalla jatketaan nytkin - mitään ei saada ilmaiseksi", totesi Hatsinapiiskuri Tiusanen haastattelun lopuksi.

 

Liveseuranta otteluun.

 

 

Sudet_Tege_fanit.jpg