Hatsina ry

04.08.2016

N1: Kesäkuulumisia naisten edustukselta

Kesä on kulunut vauhdilla Juhannukselta joukkue jäi kolmen viikon omatoimijaksolle ja yhteisiin treeneihin palattiin innolla heinäkuun puolivälissä. Viime viikonloppuna naisten edustus piti kaksipäiväisen leirin. Perjantai-iltana ja lauantaina käytiin läpi tulevaa taktiikkaa ja treenattiin Sport Forumilla. Ilta päätettiin yhteiseen illanviettoon.

Naisten joukkue on tehnyt tukun pelaajasopimuksia ja sopimuksia kirjoitellaan edelleen, joista ilmoitellaan ennen kauden alkua tarkemmin. Naisten joukkue vahvistuu viime kaudella Happeessa pelanneella Silva Jääskeläisellä, joka tuo joukkueeseen lisää taitoa ja motivoi varmasti muitakin treenaamaan lisää henkilökohtaista taitoa. Silva teki viime kaudella runkosarjassa tehot 2+4 ja oli joukkueensa +- -tilastossa kahdeksantena (-3). Treenien perusteella on lupa odottaa Silvalta hyvää kautta.

Nyt kannattaa ottaa jo tulevaa talvea ajatellen naisten edustusjoukkue seurantaan Twitterissä @HatsinaNaiset ja Instagramissa @hatsinan1. Urheiluseura Hatsinan Facebooksivuilla voit seurata koko seuran toimintaa.

 

tiimit.jpg