Hatsina ry

29.04.2016

N1: Valmennus ja taustat kunnossa ensi kautta varten - tryoutit alkavat!

Naisten edustusjoukkueen valmennuksessa tapahtuu muutoksia tulevalle kaudelle. Joukkueen pitkäaikainen päävalmentaja Jari-Pekka Tiusanen jättäytyy pois naisten joukkueen puikoista ja luovuttaa joukkueen osaaviin käsiin. Tulevana kautena päävastuun kantavat kolmikko Pasi Pulkkinen - Janne Lokka - Carina Calenius.

Pasi on joukkueelle tuttu jo kuluneelta kaudelta. Pasi toimi JP:n aisaparina ja toi paljon uutta joukkueen tekniikkatreeneihin. Lokan Janne tulee joukkueeseen täysin uutena kasvona. Janne on tehnyt hyvää jälkeä Otavan Obelixin junnujen kanssa ja Pasin sanojen mukaan omaa hyvin samantapaisen ajatusmaailman kuin hän mitä pelaamiseen ja harjoitteluun tulee. Carina "Cartsa" Calenius taas tekee paluun naisten joukkueeseen monen vuoden jälkeen. Cartsa oli nostamassa naisia divariin vuosia sitten pelaajavalmentajana, mutta viime vuodet hän on keskittynyt lätkään, perheeseen ja töihin. Nyt kuitenkin Cartsa saatiin puhuttua takaisin mukaan joukkueeseen ja hän tullee olemaan erittäin iso apu joukkueelle varsinkin henkisellä puolella.

Maalivahtivalmennuksesta vastaa edelleen Janne Kinnunen, jonka periaatteisiin kuuluu "maalivahdit tehdään kesällä". Janne on luvannut maalivahdeille täksi kesäksi täysin uuden harjoitusohjelman, ja Jannen tuntien tuskin helpolla tullaan pääsemään.

Fysiikkaharjoitusten suunnittelussa on ollut mukana jälleen Salla Munukka. Taustat pysyvät ennallaan, kun mainiot joukkueenjohtajat Mirja Pöyry ja Anna-Leena Hämäläinen jatkavat hyvää työtään joukkueen kanssa. GM Kyösti Vilhunen jatkaa myös joukkueen parissa, ja tämä kolmikko takaakin erinomaiset olosuhteen joukkueelle pelireissujen suuntautuessa ympäri Suomen.

Naisten joukkue aloittaa kauden maanantaina 9.5. klo 18:00 aloituspalaverilla Sport Forumilla. Tulevan kesän treenit on pyritty tekemään mahdollisimman monipuoliseksi. Pelaajasopimuksia aletaan kirjoitella hiljalleen aloituspalaverin jälkeen. Kesällä joukkue tekee tutusti myös paljon talkoita tulevan kauden pelireissuja ajatellen.

 

TRY-OUTIT ALKAVAT MA 9.5.

Kaikille avoin tryout-jakso kestää 9.5.-30.5. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan naisten valtakunnallista 1.divisioonaa, sinulla on aiempaa pelikokemusta, olet valmis sitoutumaan tavoitteelliseen treenaamiseen ja haluat kehittyä edelleen pelaajana, tule mukaan mahtavaan porukkaan. Ilmoitathan tulostasi etukäteen tekstiviestillä GM Kyösti Vilhuselle, p. 0401591913.

Harjoitusajat:

MA 9.5. klo 18:00 : Aloituspalaveri Sport Forumin alakerran kokoustilassa, palaverin jälkeen lenkki+kuntopiiri (ulkovarustus)

JATKOSSA maanantaisin klo 18:45 lenkki+puntti Runeberginaukiolla urheilutalolla.

TI klo 18:30 : yhteinen alkulämppä 18:30-19:00, laji 19:00-20:00, rullailut 20:00-20:30 (omat rullat mukaan)

TO klo 18:45 : lenkki ja kuntopiiri, ulkovarustus ja sykemittari mukaan

Tulethan ajoissa paikalle. Tervetuloa.

IMG_4604.JPG