Hatsina ry

13.04.2016

Hatsinan junioreita valittu Suomen Salibandyliiton Talenttileireille ja PelaajaPolku-tapahtumiin!

Suomen Salibandyliitto on järjestänyt Talenttileirejä ikäluokkien huippupelaajille vuodesta 2005 alkaen. Talenttileirit ovat Salibandyliiton pro-leirejä, joissa lajin huippuvalmentajat ja huippupelaajat valmentavat nuoria lahjakkuuksia. Talenttileirit järjestetään vuosittain kesäisin ja ne on tarkoitettu eri ikäluokkien lahjakkaille ja tavoitteellisille pelaajille. Leirejä järjestetään 13–18-vuotiaille tytöille sekä pojille ja leireille haki kaiken kaikkiaan yli 1500 pelaajaa. Hatsinasta Talenttileireille ikäluokkavalmentajien toimesta valittiin yhteensä 15 junioripelaajaa.

Talenttileirien 2016 pelaajavalinnat

2001-pojat: Aaron Kapulainen, Tino Mutka, Otto Noponen, Eetu Varis ja Juho Waris

2002-pojat: Väinö Pulkkinen ja Simo Vironen

2002-tytöt: Minttu Lokka

2003-pojat: Arttu Haapala, Veeti Häkkänen, Jusa Kauppinen, Aleksi Laatikainen, Juho Suominen, Eero Torniainen ja Olli Waris

 

Salibandyliiton PelaajaPolku-tapahtumat 2016

Pikku Pohjola-leirit ovat Suomen Salibandyliiton järjestämiä pelaajapolkutapahtumia, joissa lajin nuoria lupauksia pystytään tukemaan heidän kehittyessään nuorista pelaajanaluista urheilijoiksi. Pelaajapolkutapahtumien tavoitteena on antaa pelaajille tietoa monipuolisesta harjoittelusta ja urheilijan elämästä. Pelaajia kannustetaan suunnittelemaan henkilökohtaista opiskelu- ja urheilu-uraa, jotta näiden asioiden tasapainoinen yhdistäminen onnistuu.

Pikku Pohjola-tapahtumien pelaajavalinnat

Pikku Pohjola 1, 2002-syntyneet pojat: Väinö Pulkkinen ja Simo Vironen

Pikku Pohjola 2, 2001-syntyneet pojat: Aaron Kapulainen, Tino Mutka, Otto Noponen ja Juho Waris

IMG_2534.JPG