Hatsina ry

05.04.2016

Hatsina etsii valmentajia sekä ohjaajia juniorijoukkueisiin sekä harrastetoiminnan pariin!

Urheiluseura Hatsina hakee toimintaansa mukaan lisää juniorivalmentajia sekä ohjaajia valmentamaan eri ikäluokkia sekä poika- että tyttöpuolella. Jos olet innokas, urheilullisen taustan omaava ja ulospäin suuntautunut, tule mukaan Hatsinan toimintaan.

Hatsinassa et ole yksin, vaan Hatsinassa valmennetaan tiimissä. Valmentajat muodostavat tiiviin veljeskunnan, jonka tärkein ”liima” on huumori.

Salibandyn harrastaminen Hatsinassa on aidosti yhteisöllistä toimintaa. Jokainen valmentaja, ohjaaja, joukkueenjohtaja tai huoltaja on Hatsinalle tärkeä ja tervetullut. Me Hatsinassa tiedämme, että yhteisen tavoitteen eteen uurastaminen palkitsee. Esimerkiksi onnistunut salibandyturnaus vaatii valtavan määrän näkymätöntä työtä.

Hatsina tarjoaa mahdollisuuden valmentajille tarvittaessa kouluttautua sekä positiivisen seuraympäristön Hatsinan juniorijoukkueiden tai harrasteryhmien parissa. Tule mukaan.

Mikäli kiinnostuit ohjaamisesta tai valmentamisesta Urheiluseura Hatsinassa, ota yhteyttä seuran toiminnanjohtaja Jussi Sinkkoon jussi.sinkko(at)hatsina.net tai puh. 050 545 6178

D1-Kuopio18012015.jpg