Hatsina ry

22.03.2016

N1: Kiitoksia ja kevään toimintaa

Naisten edustusjoukkue haluaa kiittää joukkueen mukana olleita yhteistyökumppaneita ja tukijoita kuluneesta kaudesta. Ilman tukijoita ja naisille tarjottuja talkootunteja olisi mahdotonta reissata ympäri Suomen, joten ISO KIITOS.

Nyt naisten varsinaisen kauden päätyttyä on joukkue käynyt pelailemassa edelleen tiistaisin ja torstaisin ennen kaudenpäätösviikonloppua 15.-17.4., jolloin joukkue vetäytyy Pertunmaan luonnon rauhaan Honkaniemen Huviloille mökkeilemään. Tämän jälkeen on luvassa pieni huili koko lajista ja sitten aloitetaan treenaamaan uuteen kauteen jälleen uudella innolla.

Osa naisten edustusjoukkueen pelaajista käy kevään aikana edelleen vetämässä tyttöjen salibandykoulua torstaisin Rantakeitaalla. Mikäli joku vielä haluaa toimintaan mukaan, käypä katsomassa Toiminta -välilehden alta Lajikokeilumahdollisuudet, sillä siellä kerrotaan salibandykoulusta lisää.

UUDET PELAJAT TERVETULLEITA

Oletko motivoitunut ja tavoitteellinen harjoittelija, sinulla on aiempaa pelitaustaa salibandysta, pystyt sitoutumaan joukkueen toimintaan ja haluat kehittyä pelaajana edelleen? Naisten edustusjoukkue pelaa valtakunnallista 1.divisioonaa ja etsii nyt uusia pelaajia riveihinsä kaudelle 2016-2017. Mikäli haluat tulla harjoituksiin mukaan testaamaan vauhtia, naisten pelipainotteiset salivuorot jatkuvat huhtikuun puoleen väliin saakka. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Salivuorot tiistaisin klo 17:00-18:30 (sali 17:30 alkaen, oma alkulämpö ennen sitä) ja torstaisin klo 19:00-20:30 (sali 19:30-20:30, oma alkulämpö ennen salia). Kiirastorstaina 24.3. vuoroa ei ole. Naiset harjoittelevat Sport Forumilla (Kuukuskuja 4, 50100 Mikkeli)

 

joukkuekuva.jpg