Hatsina ry

13.03.2016

N1: Kausi päätettiin voitolla!

RSS Panthers - Hatsina 6-7 

Naiset lähtivät päättämään kautensa hyvillä fiiliksillä Riihimäelle. Matkalla jo laitettiin suu makeaksi päävalmentajan valvovan silmän oltua omassa pelissään. Päivän valmennusvastuu oli Pasi Pulkkisella kokonaan, ja vastuuta jaettiin alkulämmittelyihin myös kapteenistolle, jotka vetivätkin sen tarmokkaalla otteella.

Riihimäen pihkainen lattia aiheutti harmaita hiuksia ja oli paikoin jopa vaarallinenkin tahmeutensa takia. Tuomarit eivät olleet ihan pelin tasalla ja peliin syttyi katsomokin mukaan.

Koko rosteri otettiin pelille mukaan viimeiseen erään, kun maaliin vaihdettiin Multasen Pauliina ja Alma Rikkinen vaihdettiin vasemmaksi pakiksi. Naiset jaksoivat raastaa koko pelin kahta joukkuetta vastaan ja lopulta sinnikkyys palkittiin kahdella lisäpisteellä.

Tulospalvelu

 

Naisten divarin runkosarja on nyt taputeltu. SSRA Oulusta nousee ylivoimaisten peliesitysten turvin liigaan, Steelers ja ÅIF jatkavat pelejään karsimalla liigapaikasta Joutsenon Katajan ja vähän yllättäenkin Happeen kanssa. Naisten lisäksi sarjapaikkansa säilyttivät Sheriffs, Huku, SB Vantaa, PirPi ja Kapa-65. RSS Panthers, FBT Karhut ja SB Welhot hakevat uutta nostetta pelilleen sarjaporrasta alempana. Nyt jäämme odottelemaan mielenkiinnolla ketkä nousevat suoralla pelillä ja ketkä kabinetin kautta divariin ;)

 

IMG_4593.JPG