Hatsina ry

07.03.2016

N1: Sunnuntaina kaatui Welhot - sarjapaikka varma!

Naisten edustusjoukkue pelaa myös kaudella 2016-2017 valtakunnallista 1. divisioonaa Eilinen voitto Kuopion Welhoista takasi sen, sillä 2 lisäpistettä varmisti sarjapaikan naisten pistemäärän noustua RSS Panthersien tavoittamattomiin.

Illan ykköstähti oli neljän maalin Hanna Seppänen, mutta koko joukkue pelasi ihan mukavasti. Ennen ottelua maalimääränsä ennustanut Johanna Vesanto oli liekeissä ja päävalmentajaa ilahdutti eniten Ida Hamarin ja Elisa Vilhusen taiteilema, jo miesten joukkueen peleissä legendaariseksi muodostuneen takatolppamaalin onnistuminen.

Naiset olivat ajoittain pulassa Welhojen kovan karvauksen kanssa, ja jos palloa ei saatu liikkeelle ajoissa, iskivät Welhot kiinni omassa päässä välillä kolmellakin pelaajalla.

Nyt kuitenkin sarjapaikan ollessa varma, voi naiset lähteä päättämään kauttansa ensi lauantaina Riihimäelle rennoin mielin ja nauttia vielä viimeisestäkin pelistä ennen kesälomia. Kiitos erittäin runsaalle yleisölle ja tyttösalibandykoulun pelaajille erätaukoviihteestä. Palaamme kotikentälle jälleen ensi syksynä

Tulospalvelu

Hatsina_N1_Crackers_28022015_06.jpg