Hatsina ry

05.03.2016

N1: Ankat tyly vieras Sport Forumilla

Lauantai-iltana Sport Forumilla nähtiin ehkä naisten divarin kautta aikojen paras joukkue. Pisteet matkasivat Ouluun lukemin 0-9 (0-1, 0-6, 0-2).

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen ja maalinteko aloitettiin vieraiden toimesta vasta erän viimeisellä minuutilla, kun ylivoimalla kova veto surrasi torjunnasta maaliin. 

Toisessa erässä Ankat rokottivat rajulla kädellä naisten virheistä ja latoivat tauluun kuusi maalia lisää. Päälimmäisenä erästä jäi mieleen ottelun parhaana palkitun Salla Munukan läpiajo ja urheiluruututorjunta, jolla Iitu Nironen nollasi Ankkojen hyökkääjän yhden läpiajon. Ylivoimallekin päästiin kahdesti, mutta ankkapuolustus pelasi uhrautuvasti blokaten vetoja.

Kolmannessa erässä naiset ja tuomarit pääsivät taas paremmin peliin mukaan, mutta maaliverkkoja ei päästy pöllyttämään, sillä Ankkojen maalilla Krista Määttä torjui kuin muuri läpi ottelun. Mikäli ensimmäisen erän maalipaikoista olisi onnistuttu paremmin, ottelun kulku olisi voinut olla hieman toisenlainen, mutta päätä ei ole syytä laittaa pensaaseen vaikka tappio tulikin. Huonommalle ei tänään hävitty. Ankkojen peli on huikeaa katseltavaa ja liiganousu on todellakin ansaittu

Tulospalvelu

Huomenna jatketaan Welhoja vastaan klo 17. Tämänpäiväisestä pelistä naisten tulee ottaa huomiselle mukaan liike ja päästä pelaamaan pallolla paremmin niin tulosta pitäisi tulla. Welhot kävivät tänään Riihimäellä ottamassa kuokkaan lukemin 10-2, joten vastassa on varmasti ärsytetty savolaisjoukkio. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan, kun Savon herruudesta käydään vääntöä. Erätauoilla tyttösalibandykoulu esittelee taitojaan. 

IMG_4600.JPG