Hatsina ry

15.02.2016

N1: 4 pisteen viikonloppu!

Naisten edustus väänsi kuin väänsikin viikonlopun vaikeasta reissusta täydet 4 pistettä. Pistesaalis tuli tiukan sarjatilanteen kannalta tärkeään paikkaan, sillä pelejä on jäljellä tälle talvelle enää kolme kappaletta ja keskikastissa tilanne on äärimmäisen jännä.

LA 13.2.2016 KaPa-65 - Hatsina 3-10 (0-0, 1-5, 2-5)

KaPan kotisali tiedettiin hankalaksi paikaksi parketin ja pienen kaukalon, sekä kotijoukkueen rymistelevän pelitavan takia. Naisten pelitaktiikkaa muokattiin parkettikentälle paremmin sopivaksi, ja hyvä niin sillä muutos oli erittäin tuottoisa. Ensimmäinen erä mentiin tasatahtia, mutta sen jälkeen naiset laittoivat verkot tötterölle. KaPa putosi kyydistä ja naisilta nähtiin erittäin fyysistä peliä. Pelin taso ei missään vaiheessa yltänyt salibandyn tasolle, vaan mailaan hakkaamiset ja pallon pomppiminen sai pelin näyttämään lähinnä koulun sählytunnilta. Pääasia kuitenkin että voitto tuli selkeästi ja iloisella pelillä, joka katkaisi samalla joukkueen pienen tappioputken. Maalissa Pauliina Multanen otti muutamat tärkeät urkkaruututorjunnat nollaten mm. pistelinko Juulia Peuran läpiajon.

Ottelupöytäkirja

SU 14.2.2016 FBT Karhut - Hatsina 4-5 (1-3, 0-0, 3-2)

Pitkä päivä takana ja pallo peliin vasta klo 18:45. Ei mitkään herkkuasetelmat illan peliin, varsinkin kun tiedettiin että Karhut on aina kova kotisalissaan. Otteluun saatiin hyvä alku, mutta peli oli hätäistä läpi ottelun. Karhut saivat omat paikkansa naisten virheistä, mutta eivät onneksi päässeet peliin mukaan ennen kolmatta erää. Kolmannen erän alussa Karhut puristi tilanteen tasoihin. Hetki saatiin taas hengähtää, kun Veera Pulkkisen komea yksilösuoritus vei kotijoukkueen veskarin täysin nakkikiskalle. Karhut punnersi vielä tasoihin, mutta onneksi Henna Väänänen päästi naiset piinasta ja pisteet saatiin Poristakin kotiin. Ottelussa naisten paidassa teki ensiesiintymisen B-tyttöjen Veera Lokka, joka pelasi erittäin hyvin. Veeralta nähtiin hyviä harhautuksia ja röyhkeitä esiintuloja maalille. Toivottavasti Veera nähdään toisekin naisten paidassa.

Ottelupöytäkirja

UrheiluSuomi.com ottelukuvat

Viikonloppu oli erittäin rankka niin henkisesti kuin fyysisestikin pitkien matkojen ja myöhäisten peliaikojen takia. Joukkue palasi maanantaiaamuna kotiin Mikkeliin puoli neljän aikaan, ja silmä saattoi painaa aamulla töiden ja koulun kutsuessa. Porista oli kuitenkin keskivertoa mukavampi ajella kotiin 4 pisteen kanssa kuin tyhjin käsin. Naisten pelit jatkuvat maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna kotipeleillä, kun jo suoran nousun ja runkosarjan voiton varmistanut SS Rankat Ankat ja SB Welhot saapuvat Mikkeliin. Sarjan tilanteen kannalta naisten täytyy pelata loputkin pelit täysillä. Runkosarja päätetään Riihimäellä Panthersien vieraana, jotka tappelevat sarjapaikastaan varmasti kynsin ja hampain. Sarjatilastot luettavissa Floorball.fi:stä tai edelläolevasta linkistä.

Hatsinan Naiset onnittelevat Rankkoja Ankkoja liiganoususta.

IMG_4599.JPG