Hatsina ry

12.02.2016

N1: Suuntana Länsirannikko

Naisten edustus suuntaa viikonloppuna Uusikaupunkiin ja Poriin. Pitkä pelireissu on erittäin tärkeä pisteiden kannalta, ja matkaan lähdetäänkin nälkäisenä.

LA 13.2. KaPa-65 - Hatsina 17:00, Pohitullin koulu, Uusikaupunki

KaPa-65 on yllättänyt kaikki ennakkoluulottomalla pelillään. Kotisalissaan parketilla "kovaa ja korkealta" pelaavan Kalannin Pallon peli perustuu pitkälti joukkueen ykköspyssyyn Juulia Peuraan (24+16) ja varmaotteiseen ykkösmaalivahtiin Ruska Kerttulaan (89,32%). KaPa on kotisalissaan yllättänyt monta kärkipään joukkuetta, mm. varastamalla pisteen sarjakärki SSRA:lta. Mikkelissä naiset olivat parempia lukemin 11-6, mutta silloin vieraat olivat matkassa varsin niukalla kokoonpanolla.

LIVESEURANTA

SU 14.2. FBT Karhut - Hatsina 18:45, Porin Urheilutalo, Pori

Sunnuntaina suunnataan Poriin karhumetsälle. Karhujen kausi on ollut varsin synkkä. Viime kauden päätteeksi joukkue hajosi melkein kokonaan ja uusia pelaajia on tiputellut joukkueeseen pitkin kautta, mutta voittoja on kertynyt silti niukasti. Tällä hetkellä Karhut löytyvät sarjan häntäpäästä, mutta sen ei pidä antaa hämätä. Kotisalissaan Karhut on ollut vaikea vastus naisille aina. Joukkueen tehonaisena on jälleen häärinyt Kaisa Marttila (14+7). Haastetta peliin lisää myöhäinen pelin alkamisaika.

LIVESEURANTA

 

FullSizeRender.jpg