Hatsina ry

22.01.2016

N1: Sunnuntain vieraat Vantaalta

Sunnuntain tyttösalibandypäivä huipentuu klo 17:00 naisten 1. divisioonaoteluun, jossa kotijoukkue saa vastaansa SB Vantaan.

SB Vantaa on kuulunut divarin kestomenestyjiin jo vuosien ajan, ja on joukkue käynyt välillä piipahtamassa liigassakin. Viime kaudella peli liigassa ei lähtenyt oikein rullaamaan, joten paluu divariin oli nopea. Vantaan joukkuetta uumoiltiin sarjan kärkipäähän, mutta nyt joukkue on jumittunut keskikastiin.

Divarin keskikasti on edelleen kuumottavan tasainen ja Vantaa on vain pisteen perässä Hatsinaa. Vantaan tehot lepäävät pitkälti ykköskentän varassa. Joukkueen tehokkaimpana on häärinyt jälleen hirmutehoja takova Jenni Rautanen (14+22), joka yhdessä tutkaparinsa Heli Haapasalmen (14+10) ovat saaneet rinnalleen nuoren ja tehokkaan Bea Karlingin (12+4). Näiden neitien kanssa naisten on oltava tarkkana. Torjuntavastuun joukkue on jakanut peräti neljän maalivahdin kesken, mutta päävastuun on kantanut kahdeksassa ottelussa pelannut Heidi Vanne (84,75%). Voittoja joukkue on saalistanut 6, joista yksi on murskavoitto Hatsinasta lokakuulta.

Naiset pääsevät lähtemään otteluun täysin viisikoin. Ottelusta tullee jälleen hankala, sillä Vantaa ei tunnetusti pidä kovaa vauhtia ottelussa vaan pyrkii pitämään pelin tempoa matalana. Naisten täytyy nyt isolla kentällä pitää vauhtia yllä ja hyydyttää vastustajansa omalla pelillään.

 

OTTELUUN ON VAPAA PÄÄSY. Toisella erätauolla frisbeegolf -kilpailu, jossa mahdollisuus voittaa mahtavia palkintoja. Tervetuloa seuraamaan ottelua.

Muistakaa myös klo 14:00 alkava B-tyttöjen SM-sarjaottelu Hatsina - SB-Pro. Pelien välissä oheisohjelmaa pikkukentällä ja paikalla myös naisten MM-hopeamitalistit Mia Karjalainen ja Tiia Ukkonen Lappeenrannan NST:stä.

bn1slide.jpg