Hatsina ry

19.01.2016

Tyttösalibandypäivä sunnuntaina 24.1.2016, paikalla on myös MM-hopeamitalisteja!

Tulevana sunnuntaina vietetään Sport Forumilla tyttösalibandypäivää

Tapahtuma alkaa klo 14.00, kun B-tytöt saavat vastaansa SB Pron, ja päivän toisessa ottelussa klo 17.00 Naisten edustusjoukkue kohtaa liigakokemusta omaavan SB Vantaan.

Otteluiden välillä klo 15.30-17 Forumin pikkukentällä päästään kokeilemaan ja tutustumaan salibandyyn MM-hopeamitalistien Mia Karjalaisen (NST) ja Tiia Ukkosen (NST), sekä Hatsinan C-tyttöjen kanssa.

Kentällä on toimintapisteitä, joissa päästään tutustumaan salibandyn saloihin, ja haastamaan kavereita tai maajoukkuepelaajia. Lisäksi kentällä on kaukalo, johon laitetaan pienpelit pystyyn.

Tapahtuman yhteyteen järjestetään salibandyvarusteiden kierrätyspiste. Pisteeseen voi tuoda hyväkuntoisia, kierrätykseen kelpaavia varusteita ja ottaa tilalle sopivamman kokoista varustetta. Keräykseen jääneet varusteet lahjoitetaan eteenpäin mikkeliläisille perheille ja Suonsaaren vastaanottokotiin.

Hatsinan C-tytöt järjestävät tapahtumassa herkkuarpajaiset, joissa joka arvalla voittaa suussasulavia herkkuja Arvat 2 €/kpl, ja kolme arpaa saa 5€. Tervetuloa herkuttelemaan

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tervetuloa mukaan tutustumaan salibandyyn ja kannustamaan Hatsinan joukkueet voittoon