Hatsina ry

10.01.2016

N1: Ei lisäpisteitä Pirkkalasta

La 9.10.2016 PirPi - Hatsina 4-2 (1-1, 0-1, 3-0)

Naiset jäivät Pirkkojen jalkoihin. 1. ja 3. erä katseltiin vierestä kun kotijoukkue liikutti palloa ja jalkoja ihan eri tahtiin mihin me pystyttiin, ja pisteet jäi kyllä ihan oikeutetusti kotijoukkueelle.

1. erässä Pirkat pääsivät iskemään vastahyökkäyksestä 2-1 hyökkäyksellä tyhjiin ja aloittivat näin maalinteon. Naiset tasoittivat erän loppupuolella, kun Ida Hamari löyti takatolpalta Salla Munukan. Salla ehti pyyhkiä pallosta pölytkin pois ennen kuin toisella vedolla saattoi pallon maaliin. Muuten erä meni täysin kotijoukkueelle, naisten jalat taisivat jäädä bussiin.

2. erässä päästiin peliin paremmin kiinni ja otettiin pallo hallintaan. Pirkatkin saivat muutamia hyviä paikkoja, mutta maalissa Pauliina Multanen pelasi hyvin ja napsi vedot kiinni. Erän puolivälissä naisten paidassa ensimmäistä kertaa esiintynyt Emma Taavettila sai Idalta nappisyötön ja pallo kaivettiin kotijoukkueen maaliverkoista. 

3. erässä kentällä oli vain 1 joukkue ja se oli Pirkat. Jalat ja pallo liikkui näytöstyyliin ja naiset hävisivät järjestään kaksinkamppailut. Tuntui, että kotijoukkueen pelaajia oli kaikkialla eikä palloa saatu kontrolliin. Naisten hyökkäyksiin lähteminenkin oli vaikeaa Pirkkojen hyvän karvauksen ja liikkeen takia. Pirkat takoivat erässä 3 maalia, pari ehkä hieman tuurillakin, mutta kaikki lasketaan ja pisteet jäivät kotijoukkueelle.

Naiset ehtivät parannella flunssat pois ja hioa puolustustaan viikon verran. Ensi lauantaina Hämeenlinnassa vastus ei ainakaan yhtään helpotu, kun Steelers kohdataan Elenialla.

Länsi-Savon juttu ottelusta

IMG_4264.JPG