Hatsina ry

29.12.2015

Hatsinalaiset maailmalla osa 2, Ellinoora Huotari

 

Hatsinalaiset maailmalla starttasi muutama viikko takaperin tutustumalla puolustajajätti Teemu Kärkkäiseen. Tällä kertaa tiputetaan haastattelutaso metri lähemmäs maata ja tutustutaan Anttolan Shakersin kasvattiin, Ellinoora Huotariin. Elli tuli nuorena tyttönä mukaan Hatsinaan, kun poikien joukkueessa pelaaminen alkoi riittämään. Ellin taitoja ihmeteltiin varmaan koko kaupungin voimin, sillä kukaan ei ollut nähnyt noin lahjakasta tyttöjunioria salibandykentillä. Tällä hetkellä Elli tahkoaa liigaa Kooveessä ollen koko sarjan pistepörssin seitsemäs ja joukkueensa tehokkain (13+9).

Terve Elli Onko maha täynnä makeaa joulun jäljiltä vai riittääkö nälkää vielä joulun jälkeenkin kun pelit jatkuvat?

- Moikka Kyllähän jouluruuat aina maittaa ja mahakin pullottaa, toivottavasti pelihousut vielä mahtuu jalkaa. No ei vaa, kyllä sitä nälkää vieläki löytyy.

Viime kauden reissasit Lappeenrannassa iskän kuljettamana, mutta nyt otit askeleen pidemmälle ja muutit omillesi Tampereelle. Kuinka oman kodin pitäminen on lähtenyt käyntiin?

- Joo, päädyttii kesällä siihe, että muuttaminen on järkevin ratkasu ja valitsin Tampereen iha mielenkiinnosta mite siellä mansessa toimitaan. Ja hyvihä siellä asiat pelaa Oma koti on vielä ainaki kunnossa ja käytii just eile ostaa imuri ja mikro vielä nii kohta se alkaa olla iha viiden tähden lukaali

Tällä kaudella sinulla on enemmän haastetta koulun ja pelaamisen yhteensovittamisessa, kun ensi syksynä päässä pitäisi olla yo-lakki. Miten se käytännössä onnistuu?

- Kyllä se tietysti vähän aikatauluttamista vaatii, mutta eiköhän sille lukemisellekkin aikaa löydy. Alotin kirjotukset jo syksyllä, eihän se hyvi menny, mutta tästä on suunta vaan ylöspäin

Sinut valittiin juuri Naisten Salibandyliigan marraskuun pelaajaksi. Tuliko valinta ihan puskista vai oliko sinulla pieni kutina asiasta jo etukäteen?

- Ihan puskista tuli kyllä. Ei tuota osannut odottaa ja fiilis oli todella huikee kun kuulin

Keväällä pelataan tyttöjen MM-kisat 2.-8.5. Kanadassa. Olet ollut maajoukkueen mukana nyt useammassa EFT:ssä tyttöjen joukkueessa. Mikä fiilis asian suhteen? Tavoite on varmasti olla joukkueessa?

- On ollut erittäin hienoa saada nyt jo pelata pelejä maajoukkueessa. Se on ollut yksi unelmista, joka on toteutunut. Nyt yritän pitää itteni kunnossa ja reenata kovaa, jotta pystyn siitä kisapaikasta taistelemaan.

Pehmeät kätesi ovat peräisin Anttolan pelipyhätöistä, vähän niin kuin naisten valmentajan ja miesten el capitanon JP Tiusasenkin. Onko Anttolan vedessä jotain erikoista kun sieltä ponnistetaan pelikentille harvinaisten lahjojen kanssa?

- Haha, veikkaan että ollaa vaa molemmat Tiusasen kanssa tajuttu jo pienenä kakarana ettei tällä pienellä kylällä oo muuta tekemistä ja alettu sitte urheilee omalla ajalla. Sit ku hoksaa sen, että nyt tais löytyä se oma juttu mitä haluu tehä nii on vaa alkanu panostaa siihe ja tekemää duunia kehittymisen etee.

Kerro vielä loppuun kuinka täältä perämetistä ponnistetaan naisten liigakaukaloihin?

- Täytyy tehä nöyrästi töitä ja uskaltaa unelmoida. Myös luottaminen omaan tekemiseensä on tärkeää ja sillä pääsee pitkälle.

Elli Tseki EFT-turnaukessa (kuva tyttosaibandy.fi)

Elli Tsekin EFT-turnauksessa (kuva http://www.tyttosalibandy.fi/uutiset.html?867)

Toivotetaan Ellille menestystä ja tsemppiä tulevaan vuoteen

 

 

 

elli_vanha.jpg