Hatsina ry

14.12.2015

N1: Runkosarjan toinen kierros starttaa kotona

Joululahjaksi naiset tarjoavat viikonlopun molempiin peleihin ilmaisen sisäänpääsyn kaikille ja erätaukoviihteeksi Mikkelin Frisbeegolf ry:n järkkäämän lajiesittelyn.


Lauantain 19.12. klo 16:00 starttaavassa ottelussa naiset kohtaavat Sheriffit Kaarinasta. Kauden aloitusottelussa Turussa kärsittiin kirvelevä 9-7 tappio tinatähdille. Tällä hetkellä Sheriffit ovat haalineet 3 pistettä enemmän kuin naiset, joten mikäpä olisi parempi tapa aloittaa toinen kierros kuin napata pisteet kotona.

Sunnuntaina 20.12. klo 17:00 vieraaksi saadaan HuKu Salosta. HuKu on naisten kanssa tasapisteissä, mutta naisten voitettua alkukaudesta Salossa pelattu ottelu, ovat naiset voiton turvin HuKun edellä. HuKunkin pelit ovat ailahdelleet kauden aikana, joten sunnuntaina nähtäneen keskikastin tasainen matsi.

 

Kuten jo mainittiin, kaikille on molempiin otteluihin ilmainen sisäänpääsy. Erätauoilla Mikkelin Frisbeegolf ry tulee esittelemään omaa lajiaan, joten nyt on erittäin hyvä mahdollisuus myös uusille katsojille tulla tutustumaan sekä naissalibandyyn että frisbeegolfiin yhdellä kertaa TERVETULOA

elisa_sheriffs.jpg