Hatsina ry

30.11.2015

2001-pojat: Neljä pistettä kotiintuomisina Lahdesta!

Hatsinan C2-pojat matkasivat ylemmän jatkosarjan peleihin jo tutuksi tulleelle Lahden Suur-Hallille lauantaina 28.11.2015. Vastassa olivat sarjakakkonen PHSB Oranssi Lahdesta ja nopeajalkainen Hu-Pa Varkaudesta.

Hatsina – PHSB Oranssi 6-1 (2-1, 1-0, 3-0)

Hatsina kohtasi päivän ensimmäisessä pelissä kotijoukkue PHSB Oranssin. PHSB Oranssi on Hatsinalle tuttu vastus jo kuluneelta kaudelta. Joukkueet ovat kohdanneet Kaakkois-Suomen aluesarjan alkusarjan pelien lisäksi aikaisemmin elokuussa pelatuissa SM-sarjakarsintapeleissä.

PHSB Oranssi lähti päivän peliin mukaan ensimmäisessä erässä vahvasti ja kuittasi avausmaalin, kun peliä oli pelattu 7 minuuttia ja 10 sekuntia. Hatsina onnistui kuitenkin vastaamaan PHSB:n haasteeseen tuomalla tilanteen tasoihin alivoimamaalillaan. Vierasjoukkueen avausmaalin myötä Hatsinan puolustajat ja maalivahti hoitivat tonttinsa kentällä kiitettävästi eväämällä oranssipaitojen maalintekopaikat kokonaan. Hatsina onnistui maalin teossa vielä ensimmäisen erän loppumetreillä ja erätauolle lähdettiin mustapaitojen johtaessa 2-1.

Toinen erä oli tasaista puurtamista molempien joukkueiden osalta, eikä tilastomerkintöjä kertynyt kuin yhdet molemmille. Hatsina onnistui toisessa erässä maalinteossa kerran jättäen PHSB Oranssin toisen erän maalinteot nollille. PHSB Oranssi sai erän lopussa rangaistuksen ja erä päättyi Hatsinan johtoasemissa 3-1.

Kolmanteen erään Hatsina lähti ylivoimalla ja sai ylivoimapelinsä hyödynnettyä tekemällä maalin, kun kolmatta erää oli pelattu 50 sekuntia. Tasainen puurtaminen jatkui vielä kolmannessakin erässä lukuun ottamatta Hatsinan kahta maalia, jotka syntyivät vastustajan yllätykseksi 40 sekunnin sisällä. Loppupelin PHSB Oranssi puolustikin kurinalaisesti ja lopulta peli päättyi Hatsinan voittoon lukemin 6-1.

Hu-Pa – Hatsina 7-10 (1-5, 4-3, 2-2)

Päivän toinen ottelu pelattiin varkautelaista Hukka-Palloa vastaan ja jo aikaisemmin Savonlinnassa oli laitettu Hatsina-leirissä merkille, että Hu-Pan ehdoton vahvuus on joukkueen nopeajalkaisuus. Hu-Pa olikin Hatsinalle kokonaan uusi tuttavuus ja peli oli joukkueiden salibandypelihistorian ensimmäinen kohtaaminen.

Ensimmäinen erä alkoi Hatsinan hallitessa peliä ja avausmaali taottiin taululle varsin nopeasti. Mustapaidat onnistuivat hyödyntämään lähes kaikki maalipaikkansa tehokkaasti hyvän syöttelypelinsä ansiosta. Hupa onnistui ensimmäisessä erässä ainoastaan kerran saamaan pallon Hatsinan maalivahdin selän taakse ja ensimmäinen erä päättyi Hatsinan hallinnassa 1-5.

Toisessa erässä Hu-Pa oli ottanut mallikkaasti vinkit Hatsinan pelitavasta ensimmäisen erän aikana ja alkoi hyödyntämään niitä hienosti omaksi edukseen. Hu-Pa laittoi toisessa erässä jalalla koreasti ja Hatsinan puolustus jäikin liian usein kakkoseksi Hu-Pan nopeatempoisissa hyökkäyksissä. Hatsinan tarkkaavaisuus pääsi herpaantumaan myös ylivoimalla pelatessa ja vastustaja pääsi rokottamaan mustapaitoja alivoimamaalilla. Toinen erä päättyikin jo huomattavasti tiukemmassa tilanteessa Hatsinan kuitenkin johtaessa 5-8.

Kolmannessa erässä Hu-Pan nousukiito sen kuin jatkui ja Hatsinan verkossa soi kertaalleen, kun tilanne oli heti viimeisen erän alussa 6-8. Hu-Pa painosti mustapaitoja vahvasti Hatsinan maalin edessä iskemällä riparimaalin, jonka tuomari kuitenkin hylkäsi korkeana mailana. Hatsina onnistui seuraavaksi maalinteossa ja peli kääntyi Hatsinan osalta  turvallisempaan kolmen maalin johtoon. Pelin loppuaikana molemmat joukkueet onnistuivat maalin teossa vielä kertaalleen ja jännittäväksikin kääntynyt ottelu päättyi Hatsinan voittoon 7-10.

 

Hatsinan pelit jatkuvat itsenäisyyspäivänä 6.12.2015 kotihallissa Sport Forumilla, jolloin otetaan päivän ensimmäisessä pelissä klo 10 revanssi Hu-Pasta, päivän toisena vastustajana klo 15 on Josba musta Joensuusta ja päivän viimeisessä pelissä klo 18 vastaan asettuu vaarallinen SB Welhot akatemia Kuopiosta. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue Hatsinaa

Tulospalveluun pääset tästä

IMG_5047.JPG