Hatsina ry

30.06.2017

Elisa Vilhunen junioripäälliköksi

 

Hatsinan junioritoiminnan kehittäminen jatkuu vahvana, kun viime kaudella seuran parhaaksi palkittu valmentaja Elisa Vilhunen aloittaa seuran junioripäällikkönä elo-syyskuun vaihteessa.

Elisalle valmentajaosaamista on kertynyt sekä käytännössä että koulutuksen kautta. SBV1-tason tutkinto on jo suoritettu ja kakkostason koulutus meneillään. Asiantuntemusta täydentävät myös yhteisöpedagogin opinnot, jotka ovat viittä vaille valmiit.

Elisa odottaa töiden alkua jo innolla: "Odotan tulevaa työtäni seurassa toiveikkaana. Olen saanut seurata seuran kasvua jo pitkään sivusta, ja on ehdoton kunnia päästä nyt itse mukaan vaikuttamaan. Pitkä historiani seurassa on luonut minulle vahvan siteen sekä  salibandyyn että Hatsinaan, ja on hienoa ottaa matkallani taas uusi askel eteenpäin. Etenkin menneen kauden uudistukset ja kova työ seuran kehittymisen puolesta loivat hyvät rakenteet mistä jatkaa. Tekemistä toki riittää, mutta luvassa on varmasti paljon uusia palkitsevia kokemuksia. Lähden matkaan innokkaasti ja avoimin mielin, ja uskon että yhdessä tekemällä saadaan vielä paljon hyvää aikaiseksi!"

Elisan yhteystiedot päivitetään nettisivuille kesän aikana. 

 

EV2.jpg