Vapaaehtoistoiminta

Haluatko olla osa seuramme yhteistä matkaa? 

 

Urheiluseura Hatsina ry kaipaa juuri sinua mukaansa toiminnan pyörittämiseen ja samalla kehittämiseen!

Seuramme tarjoaa mahdollisuuden kaikille halukkaille päästä mukaan osaksi toimintaansa. Urheiluseuratoiminta tarjoaa tekijöilleen raikasta ilmapiiriä joukkueurheilun ytimessä, eikä tekijöitä ole koskaan liikaa. Mukaan auttamaan pääset halutessasi mm. ottelutapahtumissa, erilaisissa turnauksissa tai arjen ohjaustoiminnassa.

 

Ottelutapahtumat

Ottelutapahtumissa sinulla on mahdollisuus päästä toimitsijapöydän taakse yhdessä muiden toimitsijoiden kanssa pitämään huolta ottelun tapahtumien kirjaamisesta sekä mahdollisesti myös tunnelman virittämisestä musiikin avulla. Toimitsijapöydän takana tarvitaan joka ottelussa digitaalisen näytön päivittäjää (maali- ja jäähytilanteet), sähköisen tulospalvelun pitäjää (tapahtumien reaaliaikainen päivitys tietokoneelle) sekä kuuluttajaa/musiikinsoittajaa.

 

Jokaiseen tehtävään on olemassa ohjeistus, ja tehtäviin koulutetaan aina ennen tapahtumaa!

 

Turnaukset

Seuramme järjestää vuosittain keväisin ja syksyisin junioriturnauksen, joka kerää joukkueita lähialueiden lisäksi myös kauempaa. Turnauksissa edellämainittujen toimitsijoiden lisäksi tarvitaan myös kasaamis- ja purkuapua, järjestyksenvalvontaa, ensiapua sekä tulospäivitystä sekä turnausinfosta vastaavia henkilöitä.

 

Järjestyksenvalvojilta sekä ensiapuvastaavilta vaadimme alan voimassa olevaa koulutusta.

 

Tulospäivitys ja turnausinfo

Turnauspäivien aikana käynnissä on yleensä useampi ottelu yhtäaikaa eri kentillä. Otteluiden päättyessä niiden tulokset tulisi kirjata sekä seinillä oleville lapuille että sähköisille turnaussivuille. 

 

Turnausinfo on oltava koko ajan saatavilla turnauksiin osallistuvia joukkueita ja heidän tiedottamistaan varten. Turnausinfo vastaa joukkueiden kysymyksiin, jakaa mahdollisia materiaaleja joukkueille sekä välittää tarvittaessa tietoa järjestäjille tapahtumista.

 

Juniori- sekä harrastetoiminta

Seurassamme toimii tällä hetkellä 12 eri kilpajoukkuetta, 3 salibandykoulua sekä 2 harrasteryhmää. Ryhmissä toimii vastuuvalmentaja(t), joiden vastuulla on toiminnan suunnittelu ja ylläpitäminen. Moni joukkue ja ryhmä toimii vielä kuitenkin vain yhden tai enintään kahden ohjaajan voimin, ja lisäkäsiä otetaan enemmän kuin mielellään vastaan!

 

Juniorijoukkueissa...

...Voit auttaa harjoituksissa mm. välineiden kanssa: pallot, kartiot, liivit ja niiden jakaminen/kerääminen ohjaajan ohjeiden mukaisesti

 

Salibandykouluissa/Harrasteryhmissä...

...Voit joko auttaa ohjaajia edellämainituilla tavoilla tai osallistua halutessasi ohjaamiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti

 

Otattehan rohkeasti yhteyttä, jos haluatte osaksi seuratoimintaamme! Vastaamme myös mielellämme teitä askarruttaviin kysymyksiin.

 

Yhteydenotot:

marko.partio@hatsina.net / urheiluseurahatsina@gmail.com