Haluaisitko valmentajaksi

HALUAISITKO SINÄ VALMENTAJAKSI?

TERVETULOA HATSINAAN!
 

Seurassamme toimii tällä hetkellä kilpajoukkueita pojissa B-ikäisistä aina G-ikäisiin asti, ja tytöissä A-ikäisistä E-ikäisiin. Kilpapolun rinnalle on tulossa myös harrasteryhmiä sekä pienimmille säbäpelureille salibandykouluja eri puolilla kaupunkia. Teemme lisäksi oppilaitosyhteistyötä tarjoten esimerkiksi harjoittelupaikkoja tai projektimahdollisuuksia opiskelijoille. Jäsenmäärämme kasvaa jatkuvasti, joten valmentaja- ja ohjaajatarve lisääntyy koko ajan. Valmennus- ja ohjaustehtäviä löytyy siis kerran viikkoon tapahtuvasta ohjaamisesta tavoitteelliseen 3-4krt viikossa tapahtuvaan harjoitteluun viikonloppuotteluineen.

Olisitko juuri sinä kiinnostunut liittymään energisen, mutta savolaisen rentouden omaavan seuran kasvattajarinkiin?

Urheiluseura Hatsina tarjoaa ohjaajille ja valmentajilleen mahdollisuuden kehittyä ja edetä omalla ohjaaja-/valmentajapolullaan. Seuran sisäinen kehittämispolku pyrkii yhteisten valmentajatapaamisten ja monipuolisten työmenetelmien avulla muodostamaan yhtenäisen Hatsinalaisen valmennuslinjan, jota jokainen toteuttaa omalla persoonallaan.

Toivomme sinulta avointa ja positiivista asennetta, motivoituneisuutta sekä yhteistöllisyyttä. Aiempi valmentajakokemus on kilpapolun valmentajille suositeltavaa, mutta uusille ja innokkaille ohjaajille on aina joukossamme tilaa!

 

Jos kiinnostuksesi heräsi, älä epäröi vaan ota yhteyttä!

 

Elisa Vilhunen / junioripäällikkö Urheiluseura Hatsina ry

elisa.vilhunen@hatsina.net, puh. 0442422986