Kannustajat

Kannustajat 2017

Liity Sinäkin seuramme Kannustajiin!                                      

Tiesitkö, että nyt kaikki seuraamme kannattavat voivat kerryttää yhteistä, seuralle maksettavaa tukipottia liittymällä seuramme Kannustajaksi?

Kannustajaksi voi ilmoittautua täyttämällä oheisen lomakkeen.

Kannustajaksi voi ilmoittautua myös Osuuskauppa Suur-Savon asiakaspalvelupisteessä, joita ovat Mikkelin ja Savonlinnan Prisma ja Sokos sekä Juvan, Mäntyharjun, Pieksämäen ja Rantasalmen S-marketit.

Kannustajaksi ilmoittautujan tulee olla Osuuskauppa Suur-Savon pääjäsen, mutta kaikkien talouteen kuuluvien bonusostot huomioidaan seuralle tukea maksettaessa.

Seuramme Kannustajille maksetaan oma, henkilökohtainen Bonus normaaliin tapaan. Eli tuki EI pienennä tukijoiden bonuksia. Kannustajien kautta maksettava summa on osuuskaupan maksama lisätuki seurallemme.

Kaikkien seuramme Kannustajien vuoden 2017 aikana ostoista kerryttämä Bonus lasketaan yhteen ja osuuskauppa maksaa seuralle tämän perusteella ylimääräistä tukea.

Mitä enemmän Kannustajia on ja mitä enemmän ostoja keskitetään ja saadaan Bonusta, sitä suurempi on seuralle maksettava tukisumma.

Kannustajille maksettava tuki

Osuuskauppa Suur-Savo maksaa 20 000 € tukea Kannustajat -konseptiin liittyneiden kymmenen seuran kesken vuonna 2017. Tuki perustuu kunkin seuran Kannustajien saamaan Bonukseen aikavälillä 1.1.-31.12.2017.

Nyt siis kannattaa ryhtyä Kannustajaksi ja olla näin tukemassa seuramme toimintaa!

Haluan liittyä Hatsinan Kannustajaksi: