Ilmoittautuminen / Korttelisäbä 10-17 v

Korttelisäbä

Korttelisäbäryhmät ovat seuran järjestämiä ryhmiä, joiden tavoitteena on tarjota matalankynnyksen harrastetoimintaa lapsille ja nuorille. Harrasteryhmien toiminta-aika on loka - huhtikuu.

Toiminnan tavoitteena on tarjota harrastusmahdollisuus kaikille lapsille ja nuorille sekä luoda liikunnallista elämäntapaa ohjatun sekä laadukkaan seuratoiminnan parissa. Erityiskohderyhmämä harrastetoiminnassa on kilpatoiminnan lopettaneet pelaajat, pelaajat jotka eivät halua osallistua tavoitteelliseen kilpatoimintaan sekä lapset ja nuoret jotka eivät ole missän seuratoiminnassa mukana. Ikäryhmät ovat ohjeellisia ja niistä voidaan tilanteen vaatiessa joustaa.

Aloituskynnys on matala myös varustuksen osalta, tarvitset ainoastaan liikuntavaatteet, sisäpelikengät ja juomapullon. Suosittelemme omaa mailaa sekä suojalaseja jokaiselle pelaajalle, mutta varusteita on myös lainattavissa harjoitustusten yhteydessä. Harrastesählyssä on käytettävissä myös maalivahdin varusteet, joten kaikilla on mahdollisuus kokeilla myös maalivahtina pelaamista.

 

Korttelisäbä (10 - 13 vuotiaat)

Korttelisäbän tavoitteena on tarjota edullista ja lähellä kotia tapahtuvaa harrastustoimintaa 10-13 vuotiaille lapsille. Kortteliliigan harjoitusryhmiä järjestetään viidessä eri kaupunginosalla (Rantakylä, Keskusta, Urpola, Peitsari ja Ristiina).

Korttelisäbässä harjoitellaan kerran viikossa salibandyn alkeita yhdistettynä välillä myös muuhun oheisliikuntaan. Tunnin rakenteeseen kuuluu lyhyt motoriikkaharjoitus sekä lajiharjoitus jonka pääpainona on pelaaminen.

Pidämme ryhmäkoon rajan 20 pelaajassa. Avoimista paikoista voi tiedustella valmennuspäälliköltä.

Korttelisäbä (14 - 17 vuotiaat)

Korttelisäbän tavoitteena on tarjota edullista harrastustoimintaa 14-17 vuotiaille nuorille. Korttelisäbää järjestetään ainoastaan keskustan alueella kerran viikossa. Tunnin rakenteeseen kuuluu lyhyt alkulämmittely sekä lajiharjoitus jonka pääpainona on pelaaminen.