Hatsina ry

26.04.2018

Ohjaajia ja valmentajia kaudelle 2018-19 etsitään vielä!!

SINUSTA HATSINAN KASVATTAJAKSI? TULE MUKAAN!

 

Seurassamme toimii tällä hetkellä kilpajoukkueita pojissa B-ikäisistä aina G-ikäisiin asti, ja tytöissä A-ikäisistä E-ikäisiin. Kilpapolun rinnalle käynnistetään maaliskuun 2018 alusta harrasteryhmät 7-12-vuotiaille lapsille ja nuorille, joiden lisäksi seura pyörittää kaikista pienimmille säbäpelureille 4 salibandykoulua eri puolilla kaupunkia. Teemme lisäksi oppilaitosyhteistyötä tarjoten esimerkiksi harjoittelupaikkoja tai projektimahdollisuuksia opiskelijoille. Jäsenmäärämme kasvaa jatkuvasti, joten valmentaja- ja ohjaajatarve kaudelle 2018-2019 lisääntyy. Kaudelle 2018-19 tavoitteenamme on laajentaa toimintaa entisestään, mutta siihen me tarvitsemme sinun apuasi! Olisitko juuri sinä kiinnostunut liittymään energisen, mutta savolaisen rentouden omaavan seuran kasvattajarinkiin?

 

Kaudelle 2018-2019 haemme päävalmentajia juniori-ikäluokkiin, apuvalmentajia sekä salibandykoulu-/harraste-ohjaajia! Työtehtäviä löytyy siis kerran viikkoon tapahtuvasta ohjaamisesta tavoitteelliseen 3-4krt viikossa tapahtuvaan harjoitteluun viikonloppuotteluineen.

 

Urheiluseura Hatsina tarjoaa ohjaajille ja valmentajilleen mahdollisuuden kehittyä, ja edetä omalla ohjaaja-/valmentajapolullaan. Seuran sisäinen kehittämispolku pyrkii yhteisten valmentajatapaamisten ja monipuolisten työmenetelmien avulla muodostamaan yhtenäisen Hatsinalaisen valmennuslinjan, jota jokainen toteuttaa omalla persoonallaan.

 

Toivomme sinulta avointa ja positiivista asennetta, motivoituneisuutta sekä yhteistöllisyyttä. Aiempi valmentajakokemus on kilpapolun valmentajille suositeltavaa, mutta uusille ja innokkaille ohjaajille on aina joukossamme tilaa!

 

Jos kiinnostuksesi heräsi, älä epäröi vaan ota yhteyttä!

 

Elisa Vilhunen / junioripäällikkö Urheiluseura Hatsina ry

elisa.vilhunen@hatsina.net, puh. 0442422986